2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من خیلی سبزی خوردن دوست دارم ومیخوردم وای همیشه هم تنبلی داشتم تخمدان پلی کیستیک

ببین فکر می کنم چون کلا جزو سبزیجات سبز رنگ هست, خوبه بخوری. ذخیرت کم نیست؟ مشکل پلی کیستیک, آندومتریوز یا فیبروم نداری؟ اگه نداری پرهیزات خیلی سنگین نمیخواد باشه. در عین حال به خاطر وجود آفت کش و کودهای شیمیایی که به محصولات می زنن, بهتره سبزی خوردناتو خودت پرورش بدی تو خونه. سخت نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم یعنی دو تا پرگو با دو تا سرنگ جدا میزدین؟ 

نه همه رو با يه سرنگ ميزد، ولي خيلي دردم ميگرفت حجمش زياد بود

به دكترم كه گفتم، گفت توي دوتا سرنگ بزن، البته وقتي شد سه تا، توي دوتا سرنگ زدم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه همه رو با يه سرنگ ميزد، ولي خيلي دردم ميگرفت حجمش زياد بود به دكترم كه گفتم، گفت توي دوتا سرنگ ب ...

من جاي آمپول ها رو روزي دو يا سه بار با روغن سياهدانه ماساژ ميدم، اگه تونستي اين كار رو انجام بده😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خب بازم خوبه منم ۳۱ سالمه مرسی گلم

هم سنيم😍😍

خانما تو دارویاب دیدم دوتا داروخونه گونال اف دارن.من دفعه قبل دکترم سینال دادبهم چقدر احتمالش هست ای ...

١٩٠ هم سامانه اي هست كه زنگ بزني و اسم دارو رو بگي، بهت ميگه كدوم داروخانه ها دارن

١٩٠ هم سامانه اي هست كه زنگ بزني و اسم دارو رو بگي، بهت ميگه كدوم داروخانه ها دارن

میدونم‌ گونا راچون بچه ها میگفتن گیرنمیاد الان فکر کنم واردشده منم نمیدونم دکترم چی تجویز میکنه

یا رب العالمین

واي دوستان، حتما حتما حتما از من به شما نصيحت جايي آزمايش بديد كه دكترتون معرفي ميكنه، حتما ازش بپرسيد كه كجا آزمايش بديد.

من براي آزمايش قبل پانكچر رفتم آزمايشگاه رسالت🤦🏻‍♀️

Igm رو بالا زده، دكترم گفت چرا اونجا رفتي

فردا هم پانكچر دارم، خلاصه رفتم عكسبرداري اطهري سي تي ريه دادم و هيچي نبود، ديشب هم رفتم آزمايشگاه شبانه روزي آرامش توي سعادت آباد، pcr حلق و بيني دادم، اونم منفي بود

خيال خودمو دكترم راحت شد، ٥٠٠ هزينه كردم بخاطر اينكه آزمايشگاه بيخود رفتم.

تجربه براي شما عزيزان...

من خیلی سبزی خوردن دوست دارم ومیخوردم وای همیشه هم تنبلی داشتم تخمدان پلی کیستیک

آهان الان خوندم توی منبع معتبری که داشتم. ببین برای پلی کیستیک ها کلا سطح قند خون و انسولین به هیچ عنوان نباید نوسان کنه. براشون سمه. چون نوسانات انسولین علاوه بر اثر بد روی کیفیت تخمک در همه خانوما, در پلی کیستیک ها کلا چهار برابر بیشتر از بقیه خطر سقط رو بالا می بره. پس تمام سبزیجات نشاسته ای مثل برنج سیب زمینی نخودفرنگی, ذرت و نون سفید و برنج سفید رو باید حذف کنی. کلا هیچ ماده غذایی دارای گلوتن هم نباید بخوری. هرچی با آرد گندم درست میشه گلوتن داره. کلا غلات گلوتن دار رو توی گوگل سرچ کن که بدونی و نخوری. لبنیاتم کلا حذف کن. سوپر فود پلی کیستیک ها هم کلم, دارچین, ماهی سالمون, کاهو, اسفناج و بروکلی هست. یعنی اینا برات خیلی خوبه و باید زیاد بخوری و کلا در طول روز مصرف فیبرت بالا باشه. اینا رو از یه منبع معتبر خارجی برات ترجمه کردم

میدونم‌ گونا راچون بچه ها میگفتن گیرنمیاد الان فکر کنم واردشده منم نمیدونم دکترم چی تجویز میکنه

از جلو نگير بنظرم، اين سري به من پرگووريس داد

واي دوستان، حتما حتما حتما از من به شما نصيحت جايي آزمايش بديد كه دكترتون معرفي ميكنه، حتما ازش بپرس ...

باز خدا رو شکر. آخه یه وقت همون آزمایشگاهی که دکتر میگه, کیتشون تموم شده. برای ما این جوری شد. گشتیم چند تا آزمایشگاه دیگه که اونا هم معروف بودن و بالاخره یکیشون انجام داد