2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
فرزی جان بخاطر این مشکل اسپرم تعداد جنین ها انقدر کمه؟آخه منم از 23 تا تخمک درست درمون فقط 8تا جنین ...

نه نگران نباش. به مرکز و جنین شناس هم مربوط میشه. کدوم مرکز انجام دادی؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مشکل شما چیه؟ کی پانکچر شدی؟

من بهمن پارسال پانکچر شدم.خودم مشکلی ندارم،از صدقه سر این داروهای هورمونی هم پرولاکتینم رفت بالا هم پریودم بی نظم شد که اونام تقریبا دو ساله تنظیم شده باز.

ولی شوهرم هم تحرکش خیلی کمه هم تعدادش.دکترش گفت سایز بیضه داخلیش خیلی کوچیکه،نمیتونه اسپرم کافی تولید کنه.برای همین درمان و مکمل خاصی پیشنهاد نداد.صاف رفتیم برای میکرو.

برای همینم الان بددل شدم.هی میگم نکنه این همه نشدنش بخاطر مشکل اسپرم باشه.میخوام مطمئن بشم اگر درمانی براش هست یا میشه بهبودش داد حداقل تست کنیم.من که موش آزمایشگاهی نیستم.خسته شدم بخدا.

وااا تا الان ک همه میگفتن ژل رویال بخورید حتی تو‌ انتقال ها و قبلش دکتر میداد الان چرا میگن نه؟

عزیزم من تو منبع معتبر انگلیسی زبان خوندم. یه کتاب پرتیراژ هست توی آمریکا که بارها در حال چاپه. طبق تحقیقات مشخص شده این مساله. 

من بهمن پارسال پانکچر شدم.خودم مشکلی ندارم،از صدقه سر این داروهای هورمونی هم پرولاکتینم رفت بالا هم ...

نگران نباش انشالاه نتیجه میگیری 

ههمون خسته ایم بخدا من دیروز آی یو آیم منفی شد اینقدر گریه کردمو کفر گفتم الان پشیمونم😣😣😣

ممنون گلم  😘😘😘 تقریبا نمیدونین هزینه داروهای پانکچر چقدر میشه من همش یک میلیون کنار گذاشتم ...

بستگی به دارو داره. ایرانی باشه یا خارجی.

سینال ایرانی هست و قیمتش مناسبتره ولی باید ببینی چند تا قلم سینال برات تجویز میشه.

گونال خارجیه ولی الان نایابه. 

معمولا داروهای خارجی هزینشون کم کم دو میلیون میشه. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نگران نباش انشالاه نتیجه میگیری  ههمون خسته ایم بخدا من دیروز آی یو آیم منفی شد اینقدر گریه کر ...

میدونی من نمیخوام که راه اشتباه بریم.هی من پانکچر بشم انتقال بدم باز منفی بشه.خداییش کل پروسه یه طرف اون دوهفته انتظار بعد پانکچر یه طرف دیگه.

اگر مطمئن بشم هرکاری از دستمون برمیومده کردیم باشه حرفی نیست ادامه میدم،ولی نمیخوام بخاطرکم کاری دکترا این همه پول و وقت و اعصاب هدر بدم.

من ابن سینام عزیزم

مرکزت خوبه. پس بعیده علت از کم کاریه مرکز باشه. 

دکترتون ابن سینا کیه عزیزم

دکترخودم ذنوبی.دکتر شوهرم امیرجنتی.

و یه نکته هم بگم.بنظرم کلا ذنوبی دکتر ریلکسیه و کمتر دارومیده.یه انتقال بخاطر اشتباه مرکز تو نوبت دهی با فاطمی بودم،بمبارون آمپول کرد منو.استرادیول تو انتقال قبلی دوتا بودم فاطمی گفت روزی4تا. کلا فکر کنم سبک ذنوبی داروهای کمتره.شایدم من اشتباه میکنم بخاطر شرایط سونو و غیره اینطوری متفاوت تجویزکردن.