2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
بله گلم دستت طلا. منتظرم

https://www.instagram.com/tv/CKi6UtYpjwj/?igshid=1d1ciro6h7pcw

فقط باید تا آخر ببینی عزیزم ،سوالات مختلفی رو جواب میده 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کردم برای خراش و بررسی میخوای انجام بدی عزیزم  انشالله همه چی به خوبی پیش میره

مرسی عزیزم، امیدوارم😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
باشه عزیزم الان خونه نیستم رفتم میشینم مینویسم برات

شرمنده 🙈

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره یه برنامه غذایی-بهداشتی خیلی خیلی سخت تری هم هست مال خانم آنا رپ. توی سایت خودش هست. این خانم فو ...

یکی از دوستان که آمریکا زندگی میکنه و الان خداروشکر بارداره تابستون درمورد این رژیم صحبت میکرد. مثل شما خیلی این رژیم رو قبول داشت. یکی از مواردش ظروف پلاستیکی بود ک منم حذف کردم. 

منم معتقدم رژیم غذایی حرف اول رو میزنه.

انشالله شما هم نتیجه بگیری👶👶 امیدوارم هر روز توی این تاپیک خبر بارداری بشنویم.

https://www.instagram.com/tv/CKi6UtYpjwj/?igshid=1d1ciro6h7pcw فقط باید تا آخر ببینی عزیزم ،سوالات ...

عزیزم خیلی لطف کردی. فداتم      

حالا بینش پاز کردم. اینترنت مسخره هی قطع و وصل میشه. دوباره برمی گردم بقیشو نگاه کنم

عزيزم بعد تخمك كشي اذيت نشدين كي براتون انتقال ميدن؟

نه گلم من ذخیرم کمه. اونایی که ذخیرشون کمه اصلا انگار نه انگار که از اتاق عمل اومدن. علامت خوبی نیست خب چون ذخیره کمه. اونایی که کلی فلیکول دارن درد دارن. من واللا باید صبر کنم تا چارشنبه که زنگ بزنم آزمایشگاه. شایدم زودتر زنگ بزنم. من همین چارشنبه گذشته عمل داشتم

عزیزم خیلی لطف کردی. فداتم         حالا بینش پاز کردم. اینترنت مسخره هی قطع ...

قربونت عزیزم .آره نت خیلی ضعیفه ،فقط اگر خواستی تماس بگیر با مرکز هزینه ها روبپرس

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...