2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
فهمیدم.پس من این سری باید یقه دکتر مردان روبگیرم که همچین چیزی ننوشته.یعنی آدم اگه خودش نگه اینا نمی ...

نه دیگه عقلشون نمیرسه اینگار نه اینگار دکترن من همسرم سه بار آز داده ولی دی اف آی رو براش ننوشته بود تا خودم گفتم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دوستان

انتقال جنین فریز(سه ماه از پانکچر میگذره) چندم سیکله معمولا؟

من الان روزی سه تا استرادیول میخورم امروزم ۱۲ سیکلمه (سیکلامم ۲۷ روزست)شنبه میرم سونو که ببینم کی انتقال میدن

میخوام خودم زودتر بدونم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برای خراش انجام نمیدما. سپتوم میلیمتری بالای رحم دارم ک فکرکنم مادرزادیه وقتی هیستروسونو شدم ت ...

فکر کردم برای خراش و بررسی میخوای انجام بدی عزیزم 

انشالله همه چی به خوبی پیش میره 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
با چیزی ک خوندم فکر میکنم هیستروسکوپی فقط برای از بین بردن مشکلات رحم انجام میشه و مشکلات مربوط به ل ...

ممنون عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

میگم بچه ها شما هایی که انتقالتون مثبت شده در چه حد کار میکنین تو خونه؟؟؟من اینجا کسی رو ندارم و مجبورم خودم کارامو کنم از روز سوم که خودم ظرف میشورم و غذای سبک درست میکنم ولی جارو اینا نکردم تا الان.دیگه حالم داره از خونه بهم میخوره شوهرمم از صدای جارو بدش میاد ،چیکار کنم؟؟؟هنوز صدای قلب هم نشنیدم باید ده روز دیگه برم براش

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مرسی عزیزم نه چون اندومتریوز دارم قرار فریز انتقال بدن

سلام گلم یعنی منم که اندومتریوز دارم فریز میکنن انتقال میدن؟ چرا برای شما اینو گفته میتونی یه توضیحی از کیست آندوت بهم بدی عزیزم

میگم بچه ها شما هایی که انتقالتون مثبت شده در چه حد کار میکنین تو خونه؟؟؟من اینجا کسی رو ندارم و مجب ...

پول بده یه کارگر بیاد انجام بده در حد تمیز کاری عادی برات انجام بده فدات شم 

خانما برای زدن آمپول پرگووریس راهنماییم میکنید لطفا

۲آمپول رو حتما باید با دو تا آب بزنم؟ چکار کنم کف نکنه؟ 

میشه با یه سرنگ بزنم؟ قبلش یخ بزارم؟ 

@zendgiman    عزیزم شما هم پرگو داشتی؟ چطوری میزدی؟ 

سلام گلم یعنی منم که اندومتریوز دارم فریز میکنن انتقال میدن؟ چرا برای شما اینو گفته میتونی یه توضیحی ...

بله عزیزم کلا کسایی که اندو یا سابقه اندو دارن فریز انتقال میدن چون بعد پانکچر و قبل انتقال یه آمپول از خانواده دکاپتیل میدن که اندو رو به اصطلاح خاموش کنه احتمال لانه گزینی بیشتر بشه 

پول بده یه کارگر بیاد انجام بده در حد تمیز کاری عادی برات انجام بده فدات شم 

قبلا این کار رو کردم ولی خوشم نیومده از کارش .دستمال رو هر جا بکشه رو اوپن و میز ناهار خوری هم میکشه،منم آدمی نیستم یه تذکر رو دو بار بدم ببینم کار خودش رو میکنه دیگه هیچی نمیگم سعی میکنم زود ردش کنم از طرفی هم خوشم نمیاد به کسی دستور بدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیزم ؟ دیدم نیکرامون نزدیک همه کیه بسلامتی زایمانت؟

سلام عزيزم

سونو ان تي و انومالي كه بين ٦ تا ٩ اسفند زده

دكترمم گفت هفته ٣٩ سزارينت مي كنم

احتمالا اخر بهمن اول اسفند باشه

من دوشنبه اين هفته نه هفته ديگه ٣٧ هفته ميشم. كه وقت دكتر دارم نامه بده دقيق مشخص كنه

شما چي مشخص شد تاريخ زايمانتون؟

سوال منم هستم ولی دکترم که ازش پرسیدم گفت احتمال موفقیتش ۴۰ درصده 

گلا شانس گرفتن جنین تو ای وی اف و میکرو مثل بارداری طبیعی فقط ۴۰ درصده چه سالم باشی چه با مشکل

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
آره گلم. منم بارها تو جاهای مختلف خوندم که تو روند درمانی خیلی اذیت مریض میکنن. چه دارو دادن چه تست ...

چه قدر عالی عزیزم، نه راستش من خبری ندارم ولی فکر کنم تماس بگیری با ابن سینا جواب بدن

من استفاده از سلول های بنیادی برای آزواسپرمی رو تو گاندی شنیده بودم ولی همونم اطلاع دقیق ندارم 

بی زحمت اگر بهتون جوابی دادن، اینجا به منم بگید تا به بقیه اطلاع بدم 

سلام عزيزم سونو ان تي و انومالي كه بين ٦ تا ٩ اسفند زده دكترمم گفت هفته ٣٩ سزارينت مي كنم احتمالا ...

بسلامتی پس چرا تیکرت عقبتره اره به منم گفت ۳۹ خفته که میشه ۹ اسفند احتمالا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود