2777
2789
عنوان

با این شوهر چیکارر باید کرد

128 بازدید | 6 پست

سلام ما تا نامزد کردیم اقا تصادف کرد و چن سال بیکار بود و..‌‌من با بی پولیش ساختم ن طلایی ن لباسی و ن هیچیزی....تا اینکه هر جور شد رفتیم سر زندگیمون با ی عالمه قرض مجبور شدم ۱ سال با خانوادش زندگی کنم تا پول پیشمون اوکی بشع از طرفی چقد جون کندیدم تا قرض جهزیه تموم بشع و‌‌‌‌‌....حالا از همه جیمون زدیم تا ماشین خریدیم و.‌‌خلاصه تو هر شرایطی پشتش بودم و هیچ وقت غر غر نکردم بخاطر کمبود هایی ک بوده 

حالا مشکلم اینه ک الان شرایط داره بهتر میشه بفکر من نیست اصلاااادندونام خرابه دانشکاهم جا موندم وبخاطر کارم لب تاب میخام 

ولی تا بحث کار میشع مبگه بچمون واجب تره نمیدونم شرایط کار کردن نیستو میگم لب تاب بخرم برام قسطی میگه بزار ی نفس راحت بکشم تا موقع اون من جیک نزدم ولی اون حاضر نیست برا من کاری کنه انگار میترسه من مستقل بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسته شدم از بس گفتم پول بده دیگ تا یجایی آدم میتونه من ک میخام مژه کاری یاد بگیرم مستقل شم گور پدرش هر چند اجازه نمیده ولی من کار خودمو میکنم.تا کی دستم جلوش دراز باشه و منت بزار هر چند وظیفشه 

خسته شدم از بس گفتم پول بده دیگ تا یجایی آدم میتونه من ک میخام مژه کاری یاد بگیرم مستقل شم گور پدرش ...

چی بگمم 

من چقد ایده داشتم از روزی ک وارد زندگیم شد همه زندگیمو نابود کرد حس بی ارزشی بهم دست میده