2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من سر دخترم خیلی ترک خوردم ولی این یکی نه دیگه جا ن اشتم 

والا من چربم كردمو ترك خوردم

بيفايده بود زحمتام😂

خدا ان شاء الله اين كوچولوتم صحيح و سالم بغلت بذاره و راحت زايمان كني

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هردوتاش.میخام با تخمک اهدایی جنین فریز کنم بعد انتقال بدم ب مامانم.تنها راهش همینه 

انشالله که مسئله ای نباشی و به زودی مشکلت حل بشه ،به دکتر گفتی که میخوای به رحم مادرت انتقال بدی؟مخالفتی نکرد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
لبنیات برای ماها بده. ضعیف ترمون میکنه

اره متاسفانه نمیدونستم.اخه یکی ای وی اف کرده بوددوقلوپسرشد.من ازش پرسیدم تعذیه ات چی بوده که دوقلوشدبرات گفت هرروزشیروتخم مرع بخورمنم خوردم.ماست ودوع اصلا نمتونم بخورم سرگیچه میگیرم.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
والا من چربم كردمو ترك خوردم بيفايده بود زحمتام😂 خدا ان شاء الله اين كوچولوتم صحيح و سالم بغلت بذ ...

منم هر کرمی که فک کنی زدم تازه من کلا یدون کرم میمیرم همش باید دستم و کرم بزنم بعد حمومم لوسین ولی به پوسته

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره میدونم دیگه اوناتشکیل شدن.نه الانکه تعذیه خاصی ندارم.زیادهیچی نمتونم بخورم.فقط ازدوستانی که تعیی ...

با خوردن گرمی زیاد مثل ارده شیره, عسل کوهی و گرده نخل مغز های فراوون. مخصوصا برای همسرت و حذف سردی ها و پرهیز از غذاهای سرد و نخوردن سبزیجات خام. (باید بخارپز کنی) و نزدیکی کردن در بازه زمانی تخمک گذاری. چون اسپرم ایگرگ سرعت بالا ولی عمر کمی داره. پس بهتره با کمک کیت ال اچ روز تخمک گذاریتو تعیین کنی و همون موقع نزدیکی کنی. ایشاللا برای دفعه بعدت

با خوردن گرمی زیاد مثل ارده شیره, عسل کوهی و گرده نخل مغز های فراوون. مخصوصا برای همسرت و حذف سردی ه ...

سبزی خوردن نخوریم؟شوهرم متاسفانه مشکل داره طبیعی نمشه.

وای یا خدا. میدونستم زیاده ولی نه در این حد. عزیزم چه جوری فهمیدی؟

داخل پیج اینستاگرام لایو گذاشته بود ،عزیزم اینستا داری که لینک رو برات بذارم؟ ،البته زمانش زیاده 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سبزی خوردن نخوریم؟شوهرم متاسفانه مشکل داره طبیعی نمشه.

نه دیگه مردا نباید سردی و سبزی خام بخورن. ما هم همین طور. یعنی حتما باید آی وی اف کنی؟ خب اونجوری که معلوم نیست جنین دختر یا پسرش. مگر اینکه پی جی دی کنی. یعنی تعیین جنسیت قبل از انتقال. که هزینشم بالاس

نه دیگه مردا نباید سردی و سبزی خام بخورن. ما هم همین طور. یعنی حتما باید آی وی اف کنی؟ خب اونجوری که ...

من خیلی سبزی خوردن دوست دارم ومیخوردم وای همیشه هم تنبلی داشتم تخمدان پلی کیستیک