2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من اخرین سونوم ۲۹ خفته بود 😐نی نی ت چند کیلو بود؟

مال منم سي هفته بود كه هفته قبلم دادم سونو

دكتر برات مينويسه احتمالا تو هفته هاي اينده

من چون مقاومت شريان رحمي دارم دكتر برام سونو ميتويسه كه وزن گيريش مشخص بشه يه وقت اي يو جي ار نشه

اين دفعه رفتم تقريبا دو و هفتصد اينا بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان ماهك جان شما ترك شكم پيدا كردي؟  من تا اين هفته نداشتم ولي الان ميبينم دارم بد ترك ميخور ...

من سر دخترم خیلی ترک خوردم ولی این یکی نه دیگه جا ن اشتم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دخترم سه ماهشه.جنین دارم.ولی براقبل تخمک کشی لبنیات ودمنوش رازیانه زیادخوردم نمدونم توجنسیت تاثیردار ...

انشالله عزیزم هر چه زودتر دامنت دوباره سبز بشه نمیخوایی تعیین جنسسیت کنی؟ ببخشید فزولی نباشه خیلی زود نیست برایه اقدام دوباره من الان دختر کوچیکم چهر سالو نه ماهشه بعضی وقتا واقعا استرس میگیرم از پسشون برنیام البت اگه بگیره

من خودم مرکز مام میرم عزیزم ابن سینا نیستم ولی باز از دکتر دقیق میپرسم شمام ذخیرت کمه؟ پریود من منظم ...

آره گلم ذخیرم دو سال پیش یک بود. هر تخمدان چار پنج تا فولیکول داشتم. الان ذخیرم حدود هفت دهمه بر اساس سه فولیکول در تخمدان راست. و به زور آمپولای مرحله تخمک کشی, یه دونه تو چپم. و تخمدان چپمم کوچیک شده  

خودمم همین حدسو میزنم ولی فکر آمپول و قرص ایمنی وانعقادی فکرمو مشغول کرده 

نترس .شما یه بارداری موفق داشتی عزیزم ولی باز با دکترت مشورت کن .استراحتت رو بیشتر کن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من میخام انتقال بدم ب رحم مادرم چون خودم نمیتونم بنظرتون میگیره؟

کی بهتر از مادر. من خارجی ها رو هم دیدم همین کارو میکنن. فقط یه چکاپ کامل باید بشن مامانت و حتما پی آرپی هم بشن قبل از انتقال

ممنونم.با تخمک اهدایی میخام انجام بدم نمیدونم راه دیگه ای نیس زندگیمو دوس دارم نمیخام بخاطر مشکلم شو ...

خانومی مشکلت چیه؟ بیا برو مرکز ابن سینا تهران جوان سازی تخمدان با سلول های بنیادی خون قاعدگی انجام بده. پریودتم استاپ کرده باشه. خودشون بانک سلول دارن. من خودم دوست دارم در این مورد بیشتر بدونم ولی آخرش آدم باید پاشه بره اونجا تا اطلاعات بهتری به دست بیاره. پی آر پی تخمدانم انجام میدن. اگر میتونی برو تهران حتما. چون با این روش سلول های بنیادی, میگن وضعیت تخمدان بهتر میشه و نیازی به تخمک اهدایی ممکنه نباشه