2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام گلم ممنون تو خوبی ؟راستش نمیدونم داروی بیهوشی تاثیر داره یا نه ؟ولی اگر از قبل نسخه داشته باشی ...

مرسی خداروشکر خوبم. چرا گفته بودن روز قبل از عمل بیا، ولی امروز تماس گرفتم گفتم آزمایش کرونا رو اصفهان میدم که همون صبح روز عمل بیام گفتن ایرادی نداره دستورات هم تماس بگیر بهت میگیم.

اینم فکر خوبیه شاید اصفهان برم آزمایشارو برام بنویسن و رویان انجام بدم. یا مجبور بشم دو روز تهران بمونم.

میترسم اصفهان کامل برام ننویسن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
گلم من پیش دکتر متقی رفتم خ توحید سال ۹۳ ک میکرو شدم  و ی دختر ۵ ساله دارم

ای جونم خدا دخترت رو حفظ کنه❤ فکر کنم الان باردارید درسته؟

چ خوب تا الان اسم این دکتر رو نشنیده بودم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره باهاشون صحبت کن منطقی دلیلات رو بهشون بگو برات مینویسه اولش مخالفت میکنه اما آخرش مینویسه. ان شا ...

مرسی عزیزم انشالله شما هم بارداری خوب و راحتی داشته باشی😘

خیلیه اخه چجوری بفرستم نزدیک ۱۵ صفحه هست ، اون قبض هارو انداختم دور

میدونم کار وقت گیری هست ولی اگر وقت داشتی لطفا فاکتورایی ک ازت آزمایش گرفتن رو برامون بنویس. چند روز دیگه باید برم دکتر میترسم همه رو برام ننویسه.

پیگیری نکردی ببینی چرا ۷تاش بلاست نشدن ؟از تخمک بود یا اسپرم ؟

جواب درست بهم ندادند.

با اصرار خودم،الان یه سری دارو تقویتی برای جفتمون نوشته دکتر،

اما خب چون شاید بخوام دکترم و شاید مرکزمو عوض کنم هنوز دارو هارو نگرفتم. دو دلم .به دکتر میگم خب چرا برام فرش انتقال ندادید تا جنینام تو پروسه فریز از بین نرن. میگه مرکز ما با جنین فریز بهتر جواب گرفته. این هم شد جواب. خب ادم با ادم فرق داره😐

نمیتونم آخه چجوری خود به خود حتی مشغول کاریم ذهنم تو این قضیه برا خودش میپرکه

درکت میکنم گلم. خودمم همش دارم به همین موضوع فک میکنم. با اینکه میخوام ریلکس باشم😶

خدا باید بخواد تا بشه

امیدوارم خواست خدا با ارزوهای ما یکی باشه🙏

ای خدا    من سه تا انتقال ناموفق داشتم گرید جنین هام a بود واقعا کم اوردم

عزیزم نا امید نباش وقتی جنین به این خوبی داشتی با مراقبت dfi شوهرتو بیار پایین بعد دوباره میکرو کن. فقط اینبار انتقال مستقیم نده حتما با روش کمکی انجام بده

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
جواب درست بهم ندادند. با اصرار خودم،الان یه سری دارو تقویتی برای جفتمون نوشته دکتر، اما خب چون شای ...

آنیتا جوابش رو بد داده ولی دکترمنم اعتقاد داره فریزبهتره،چون اگر جنین ضعیف باشه ازبین میره وهمین اول کار میفهمی،جای اینکه خدای نکرده سقط بشه یاانتقال بدی ومنفی بشه.مثل اینکه ضریب اطمینانش بالاتره.

کدوم مرکز میری؟

منم واقعا دلم میخواد بفهمم چرا انتقالم منفی میشه باوجود جنین خوب.تو آز اسپرم شوهرم dfi نبود ولی خب بقیه فاکتورهای سرعت وتعداد همه خیلی پایین بودن.چرا خود دکتراپیشنهادی برای بررسی بیشتر ندارن؟حتما باید خودم برم بگم؟؟؟

عزیزم نا امید نباش وقتی جنین به این خوبی داشتی با مراقبت dfi شوهرتو بیار پایین بعد دوباره میکرو کن. ...

ماهنده تو میدونی dfi میتونه باعث منفی شدن نتیجه انتقال بشه؟حتی با وجود جنین خوب؟آخه اگه اسپرم مشکلی داشت خب جنین نباید تشکیل میشد درست نمیگم؟

ماهنده تو میدونی dfi میتونه باعث منفی شدن نتیجه انتقال بشه؟حتی با وجود جنین خوب؟آخه اگه اسپرم مشکلی ...

نه عزیزم. این دو تا قضیه فرق داره. Dfi نامناسب فقط باعث سقط میشه. خیلی ها بودن با dfi بالا جنین های عالی داشتن که حتی بلاست شده ولی متاسفانه سقط داشتن

ماهنده تو میدونی dfi میتونه باعث منفی شدن نتیجه انتقال بشه؟حتی با وجود جنین خوب؟آخه اگه اسپرم مشکلی ...

البته عزیزم این قضیه به طور صد درصد صدق نمیکنه ممکنه شانس طرف بزنه و اسپرم با ژنتیک سالم بردارن براش ولی خب خیلی نادر هست

عزیزم زنده باشه  خیلی عجیبه حتما جفتش بزرگتر بوده ک بیشتر ویار داشتید

نه طبیعی بود کلا بارداری من متفاوت بود قشنگ ولی مامانم میگه ماله من چه سر دختر چه پسر شبیهه هم بود شما جنسیتش معلوم شده؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چرا گلم؟ ریسکش دقیقا چیه؟ اصلا ت  ایران انجام میدن؟

ریسک سرطان داره عزیزم 

اطلاعی ندارم انجام میشه تو ایران یا حتی کشورهای دیگه

کلا یوتیوب هر کار تحقیقاتی که حتی تایید نشده رو نشون میده، به اون فکر نکن گلی 

از بابت به روز بودن اطلاعات دکترهای ایران خیالت راحت، هر کاری لازم باشه انجام میدن تا مامان بشی