2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من قبلا البرز میزدم که عالی بود الان چون ایران نیستم خارجیشو استفاده می کنم اما توی شکمم که میزنم کب ...

اسوه خیلی خیلی بده. اما خدایی البرز دارو خیلی خوبه. اسوه سوزنش انگار کند بود، قشنگ صدای جر خوردن پوستمو میشنیدم. حتی موقع درآوردن از  پوستم هم انگار گیر میکرد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دقیقا همینطووره که گفتی  من اینقدددددددر مطالب میخونم و مقایسه میکنم که همش استرس دارم حتی است ...

میبینی عزیزم فقط باعث ناراحتیت میشه.

از من خواهرانه قبول کن وقتی از نظر ذهنی و روحی کاملا آماده شدی وارد سیکل شو. انشالله ک شرایطت زودتر آماده بشه.  حواست باشه خیلی شرایط مالی و سختی مسیر و رفت و آمد هم نباید ذهنت رو درگیر کنه. نباید دغدغه و فکر الکی داشته باشی اینا همه جور میشه. 

فکر نکن ذخیرت کمه و برات دیر میشه نه اصلا ذخیرت خوبه. مطمینن وقتی از این مطالب انرژی منفی میگیری درموردش با همسرت هم صحبت میکنی و باعث ناراحتی و استرس گرفتن همسرت هم میشی. مردها نسبت ب خانوما خیلی حساس ترن ولی اصلا بیان نمیکنن. من همیشه فکر میکردم همسرم نسبت ب شرایطمون خونسرد و بیخیاله ب مرور از بعضی صحبتاش متوجه شدم با حرفام و چیزایی ک از نی نی سایت براش تعریف میکردم خیلی باعث نگرانی و استرسش میشدم ولی اون موقع چیزی بهم نمی گفته.

آرامش همسرت هم خیلی خیلی مهمه. توروخدا ب خودتون کمک کن و با انرژی مثبت و آرامش خاطر این چند ماه رو بگذرون. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی من میام اینجا یکم آرومتر شدم 

خداروشکر ک اینطوره. فکر میکنم علتش اینه که شما پیچ و خم این راه رو میدونی و شرایطت رو با بقیه مقایسه نمیکنی. بیشتر با بچه ها صحبت و درد و دل میکنی و این باعث آرامشت میشه. ولی دوستمون با کاربری مامان آینده، مدام وضعیت خودش رو با بقیه مقایسه میکنه و نگرانه اینه ک سیکلش خوب پیش نره.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من بخوام برای خودم مکمل بگیرم چیا بگیرم ؟ طبق ذخیره ۱/۹۴ Fsh6 ویتامین دی ۱۰ فعلا تا درمان رو شرو ...

عزیزم من و همسرم ویتامین آ و ای در هفته دو سه بار. ویتامین دی هر هفته. ویتامین سی هر روز صبح. سلنیوم هر روز عصر میخوردیم. هر شب قبل از خواب اسیدفولیک..

ب جز اینا، خودم اووابوست میخوردم ک البته شما میتونی الان بجاش اینوفولیک بخوری.

اینجوری خوبه اگر شانست رو امتحان کنی  البته اگر بالای ۱۰تا جنین داشته باشی میشه شانس رو امتحان ...

همیشه همینطوره جنینا رو پنج روزه فریز نمیکنن دو یا سه روزه فریز میکنن بعد دو یا سه روز قبل از انتقال ذوبشون میکنن و میزارن بلاست بشه.

من که اگه خدا بخاد تصمیمم روی همون سه روزه ست. نمیخام ریسک کنم بعید میدونم جنین من بلاست بشه.

سلام گلم. معمولا جنین تشکیل میشه ولی سقط میشه. من خودم الان dfi شوهرم سی هست. با کلی شک دارم وارد می ...

ای خدا  من سه تا انتقال ناموفق داشتم گرید جنین هام a بود واقعا کم اوردم 

عزیزم🥰🥰🥰😍😍😍انشالا به خیر و خوشی . چیا گذاشتی تو ساکش هم برای نی نی هم برای خودت؟

سلامت باشی

بیمارستان همه چی میده ولی من تو ساکش دوتا سرهمی و ۲ تا بادی_دستکش_کلاه_خشک کن_پمپرز _کرم پیشگیری(سوختگی) برای نی نی_شیشه شیر _باید شیر خشکم یکی بخرم برای احتیاط

برای خودم هنوز هیچی نزاشتم اخه خودم گه لباس تنم که میرمو برمیگردم می پوشم بقیه شو خودشون میدن فقط باید مسواک و خمیر دندون _شونه ببرم 

همینا فعلا یادم بود

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم، حالت خوبه؟

عزیزم من میخام آزمایشای ایمنی و انعقادی رو بدم. بنظرت باید رویان پیش ایمونولوژیست برم؟ یکی از بچه ها همینکارو کرده بود ولی آزمایشارو به طور کامل براش ننوشته بودن.

بنظرت حتما رویان انجام بدم یا ناباروری اصفهان؟ پیش چ دکتری برم برام بنویسه. لطفا راهنماییم کن😙

من فکر میکنم اینموقع تقریبا روز پریودی تون بوده و چون دوز پروژسترون کم بود به خونریزی افتادید عزیزم ...

آره عزیزم منم همین فکرو میکنم.. بره دیگه برنگرده مردم و زنده شدم بدترین روزای زندگیم بود.

راستی یه سوال من از اون روزی که خون دیدم دکتر گفت روزی سه تا شیاف و یه آمپول استفاده کنم انوکسا رو حذف کرد ولی آسپرینو گفت بخورم بعد گفت که هر وقت کامل پاک شدی و دیگه حتی لکه بینی هم نداشتی دوباره شیافو بکن دوتا و آمپولم دیگه نزن و آسپرین هم بخور انوکسا نزن ولی من با اینکه فقط دو سه روز بعدش لک دیدم و دیگه تموم شد بازم همون دوز پروژسترون رو استفاده میکنم یعنی سه تا شیاف و یه آمپول آخه میترسم قطع کنم باز خدای نکرده شروع شه. به نظرتون اینجوری ادامه بدم تا یه هفته هم یا نه دیگه لازم نیست و ضرر داره؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مرسی عزیزممم انروز ساکشو چیدم برای همه منتطرا و همه باردارا دعا کردم اگه قابل باشم😙

ای جونم بخورم من اون ساک کوچولوشو😍😍🥰 ان شاءالله به سلامتی عزیزم😍

ماشاالله چه زود گذشت البته برای ما زوده ها حتما برای شما دیر گذشته

ان شاءالله روزی همه ی خانومای منتظر ❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
@زینبی_بابا     سلام عزیزم، حالت خوبه؟ عزیزم من میخام آزمایشای ایمنی و انعقادی رو بدم. ...

عزیزم اصفهان دکتر رویا شرکت برو واسه این موضوع تخصصش اینه فقط نوبتاش دیر هست و فقط حضوری نوبت میده 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
@زینبی_بابا     سلام عزیزم، حالت خوبه؟ عزیزم من میخام آزمایشای ایمنی و انعقادی رو بدم. ...

من پیش متخصص خون رویان رفتم اولش خیلی منطقی باش صحبت کردم و براش توضیح دادم که چرا میخوام حتما این آزمایشات رو بدم اولش مخالفت کرد و کلی توضیح داد که لازم نیست چون تاحالا انتقال نداشتی اما اخرش انعقادی ها و یسری از ایمنی ها رو برام نوشت بجز سی دی مارکرها. حتی فاکتور انعقادی mthfr  رو هم برام نوشت. اگه میخوای تو شهر خودتون بری علاوه بر ایمونولوژیست و همچنین متخصص خون ، متخصص زنان هم میتونه بنویسه البته اگه بنویسه.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من پیش متخصص خون رویان رفتم اولش خیلی منطقی باش صحبت کردم و براش توضیح دادم که چرا میخوام حتما این آ ...

ممنونم از پیامت

بنظرت چی بگم ک دکتر متقاعد بشه؟ چرا نظرشون اینه ک چون انتقال نداشتی نیاز نیست. چ اشکالی داره انجام بدیم؟ علتش هزینه ست؟

عزیزم اصفهان دکتر رویا شرکت برو واسه این موضوع تخصصش اینه فقط نوبتاش دیر هست و فقط حضوری نوبت میده&n ...

مرسی از پیامت

الان سرچ کردم ایمونولوژیست هست

شما همه رو انجام دادید؟ مرکز مشتاق؟