2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم روزچندمی انتقالی؟؟ممکنه دوقلوبوده بعدیکیش ازبین رفته باشه۴۸ساعت بعدتکرارکن بتاتو،ایشالارشدش عا ...

نه بابا روز ۱۸ انتقالم الان باید به هزار رسیده باشه اگر نرمال باشه

من از امید الکی متنفرم 

باید واقع بین باشیم

شواهد نشون میده این بارداری سالم نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
وا عجب آدمهای بیخودی هستن .اصلا به اونا چه که اظهار نظر میکنن چرا توی چشمشون نمیکنی مشکل از برادرشون ...

عزیزم سپردمشون به خدا. گاهی اوقات بهترین کار همینه. تو شرایط ناباروری و مشکلاتش دیگه جر و بحث با اینا رو بزارم کجای دلم. ولشون کردم عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ما ازین شانسا نداریم عزیزم این خبرها همش از خونه همسایه اس برای ما 😔

عزیزم همه نوع آزمایش ایمنی انعقادی و پی آر پی و خراش اندومتر رو انجام داده بودی؟ کاریوتایپ چطور؟ به خاطر این میگم که کلا از همه چی مطمئن بودی قبلش؟

ما ازین شانسا نداریم عزیزم این خبرها همش از خونه همسایه اس برای ما 😔

واقعا ناراحت و متاسفم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام خانمای عزیز من امشب یازده روزه انتقال دادم. آز دادم بتا مثبت بود‌ امپول hCG هم تو سیکلم اصلا نزدم. تا امروز دل درد و کمر درد طبیعی داشتم اما از امروز عصر نوع دل دردم یجور دیگه ای هی میپیچه تو لگن و تخمدانم. انگار منقبض میشه. علتش چیه؟ طبیعیه به نظرتون؟ 

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
مرسی عزیزممم انروز ساکشو چیدم برای همه منتطرا و همه باردارا دعا کردم اگه قابل باشم😙

عزیزم🥰🥰🥰😍😍😍انشالا به خیر و خوشی . چیا گذاشتی تو ساکش هم برای نی نی هم برای خودت؟

عزیزم همه نوع آزمایش ایمنی انعقادی و پی آر پی و خراش اندومتر رو انجام داده بودی؟ کاریوتایپ چطور؟ به ...

ایمنی و انعقادی انجام داده بودم، پی آر پی و gcsf هم انجام داده بودم. کاریوتایپ هم انجام دادم. 

خراش انجام ندادم ، ضخامتم هم نزدیک ۸ بود

دفعه دیگه میگم صبر کنه تا ۹ بشه بعد انتقال بده، خراش هم انجام میدم با هیسترو

اما میرم زرنانی رو میبینم که آزمایش ایمنی رو چک کنه برام

خدایا شکرت 🙏🏻❤️