2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنونم از پیامت بنظرت چی بگم ک دکتر متقاعد بشه؟ چرا نظرشون اینه ک چون انتقال نداشتی نیاز نیست. چ اش ...

نمیدونم چرا این طور میگن . دکتر به من گفت حداقل باید یبار منفی شده باشی که من بگم احتمالا بخاطر مشکل انعقادی باشه تا برات بنویسم وقتی تا حالا انتقال منفی یا سقط یا افت بتا نداشتی دلیلی نداره این ازمایشات رو بدی . شاید بار اول مثبت شدی و نیازی نبود. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ای جونم بخورم من اون ساک کوچولوشو😍😍🥰 ان شاءالله به سلامتی عزیزم😍 ماشاالله چه زود گذشت البته برا ...

قوربونت ایشالا زودی برای خودت نه واقعا تا ۷ماه که زود گذشت الانشم هوبه دخترم انقدر میگه پس کی دیر میگذره😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا این طور میگن . دکتر به من گفت حداقل باید یبار منفی شده باشی که من بگم احتمالا بخاطر مشکل ...

بنظرم دلیلشون خیلی درست نیست چ لزومی داره جنینامون رو هدر بدیم. هر یه دونه اش یه دنیا باارزشه😍👶

مرسی گلم. ممنونم. احتمالا میرم رویان برام بنویسن اگه وقت نشد اونجا آزمایش بدم، ازمایشات رو اصفهان انجام میدم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی از پیامت الان سرچ کردم ایمونولوژیست هست شما همه رو انجام دادید؟ مرکز مشتاق؟

من مشناق یه انتقال منفی داشتم 

گفتم اول برم پیش رویا شرکت واسم ازمایش بنویسه و بررسی بشم از لحاظ ایمنی انعقادی

چون راهم دوره حضوری نتونستم واسه نوبت برم هر چی زنگ زدم نتونستم نوبت بگیرم اگه شما تصمیم گرفتین برین لطف کنید یه نوبت هم واسه من بگیرید ممنون

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نی نی پسره ویاری ندارم ولی سر اولی که دختر بود ویار نداشتم ولی سر این یکی تا ۱۴ هفته خیلی تهوع داشتم ...

عزیزم زنده باشه 

خیلی عجیبه حتما جفتش بزرگتر بوده ک بیشتر ویار داشتید

مثبت شده بود؟

بله عزیزم مثبت شده

گلم ی سوال من امروز روز ۱۷ انتقال بودم و بتام مثبته امشب ساعت ۱۱ یمقدار خون دیدم بنظرت چکار کنم

امپول پروژسترونم دوتا یکی ۷صبح و یکی ۷ شب میزنم 

بنظرت طوریه امشب یکی دیگه بزنم

میبینی عزیزم فقط باعث ناراحتیت میشه. از من خواهرانه قبول کن وقتی از نظر ذهنی و روحی کاملا آماده شدی ...

دقیقاااااا من همینطورم فکر هزینه رفتو امد نتیجه میکرو و......

ممنون که یادآوری کردی که باید سعی کنم آروم باشم 

من مشناق یه انتقال منفی داشتم  گفتم اول برم پیش رویا شرکت واسم ازمایش بنویسه و بررسی بشم از لح ...

باشه عزیزم حتما.

من این ماه دارم میرم رویان اگه اونجا وقت نشد، میرم پیش دکتر شرکت و واست وقت میگیرم.

مرسی عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره عزیزم منم همین فکرو میکنم.. بره دیگه برنگرده مردم و زنده شدم بدترین روزای زندگیم بود. راستی یه ...

ضرری نداره ولی عزیزم اگه کامل پاک شدی همون روش قبل را داشته باش  و امپولت را حذف کن 

نه انشاالله چیزی نمیشه

سومین انتقالم بود تا حالا دوبار بتا رفته بالا بعد افت کرده یکبار هم منفی شدم

تو تاپیکا دیدم کسایی که افزایش و افت ناگهانی بتا داشتن از مشکلات ایمنی انعقادیه. کاریوتایپ هم بررسی می کنن. به نظرم علاوه بر انجام آزمایش اصلی هر فاکتور, آزمایش دقیق تر یعنی مارکر های اون فاکتور رو هم آزمایش بده

من مشناق یه انتقال منفی داشتم  گفتم اول برم پیش رویا شرکت واسم ازمایش بنویسه و بررسی بشم از لح ...

مت برای مشکل اینعقادو ایمنی پیش دکتر متقی میرفتم خیابان توحید 

بنظرم دلیلشون خیلی درست نیست چ لزومی داره جنینامون رو هدر بدیم. هر یه دونه اش یه دنیا باارزشه😍👶 م ...

اره باهاشون صحبت کن منطقی دلیلات رو بهشون بگو برات مینویسه اولش مخالفت میکنه اما آخرش مینویسه. ان شاالله که بار اول مثبت میشی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت