2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
سلام عزیزم قربونت خوبم هیچی زنگ زدم رویان گفتم منفی شدم گفت این دفعه نوبت مطب هم بگیر فک کنم باید آ ...

خیلی عالیه خوب کاری میکنی یکم روحیه بگیر و برو تفریح و مسافرت و ۶ ماه دیگه پرانرژی برو بسوی مامان شدن انشاالله

مرسی فدات شم آره تحرک و موروفو رو میدونستیم بهمون گفته بودن میکرو کنیم ولی دی اف آی رو نداده بود که ...

خواهش عزیزم ،نه نگران نباش اتفاقا امروز یه کلیپ داخل پیج ابن سینا دیدم که مدیر مرکز داشت صحبت میکرد میگفت که در اکثر موارد مورفولوژی صفر نتیجه میگیرند ،فقط تا اون موقع خنک نگه داشتن بیضه ها رو جدی بگیرید ،به نظرم که خیلی تاثیر داره ،همچنین کیوتن ،برای خودت هم خیلی خوبه ،اگر تونستی ژل رویال اصل هم گیر بیاری خوبه ،اگر نه کپسول خارجیش رو بخر ،انشالله که کلی جنین خوب براتون تشکیل میشه عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ذخیرتون چند بود که انقدر کم شد تخمکتون؟

واللا تو آزمایش تابستون نه دهم بود. ولی بر اساس سونوس داخلی و تعداد فولیکول انترال گفتن به هفت دهم میخوزه. مشکل اصلیم کوچیک شدن تخمدون چپم هست

سلام عزیزم قربونت خوبم هیچی زنگ زدم رویان گفتم منفی شدم گفت این دفعه نوبت مطب هم بگیر فک کنم باید آ ...

متاسفم عزیزم ،انشالله که خدا به زودی دلت رو شاد کنه 

حتما باید تماس بگیریم و نتیجه رو اطلاع بدیم ،منم ماه پیش منفی شدم ولی اطلاع ندادم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

عزیزم چون یه بار انتقال منفی داشتی واسه بار دوم گفتن اول آزمایشای ایمنی انعقادی بدی؟

عزیزم چون یه بار انتقال منفی داشتی واسه بار دوم گفتن اول آزمایشای ایمنی انعقادی بدی؟

اگر میتونی هزینه آزمایشات رو بدی ،به نظرم قبل از انتقال انجام بده ،منم یه سری آزمایش دادم که کامل نبودن ،حالا میخوام قبل از انتقال بعدی تکمیلشون کنم،اینجوری خیالت راحته حداقل

آهان مرسی کلا باید پیش اورولوژیست بریم؟ توی مشهد کسی رو سراغ ندارین که در زمینه دی ان ای کمک کنه؟

نه مشهد که نمیدونم ولی آره بری پیش اورولوژی خیلی بهتره چند بوده دی اف آی همسرت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خواهش عزیزم ،نه نگران نباش اتفاقا امروز یه کلیپ داخل پیج ابن سینا دیدم که مدیر مرکز داشت صحبت میکرد ...

باشه عزیزم به همسرم گفتم خودتو با آب یخ بشور و یخ هم میذاره داروهاشم داره میخوره خودمم دیروز دکترم قرص نوشته بخورم کو کوتین. ماکاویت اف و ویتامین ای فولیک اسیدم میخورم حالا اینم که گفتی میگیرم مرسی عزیزم 

من خودم به دکتر طرازی گفتم آزمایش ایمنی انعقادی رو برام بنویس اول گفت نمیخواد بعدش دید من خیلی استرسیم نوشت ولی چرا اینقد ارزون شد با دفترچه ۴۰۰ شد 

اگر میتونی هزینه آزمایشات رو بدی ،به نظرم قبل از انتقال انجام بده ،منم یه سری آزمایش دادم که کامل نب ...

آره گلم. من این آزمایشا رو به اسم آزمایشای پیشگیری از سقط میدونستم. رفتم پیش دکتر روماتولوژیست گفتم برام بنویسه. میگفت یه سریشو برات مینویسم همه چی که نیازت نمیشه. خلاصه یه سریو انجام دادم نرمال بود. یه سریش مربوط به پنل  ENA بود. که دکتر فقط دوتاشو واسم نوشته بود ولی چون آزمایشگاه گفت پنل کامل روی بیمه حساب میشه بردم دوباره دکتر نسخه نوشت. وقتی رفتم جواب بگیرم گفتن کیتش تموم شده. حالا حالاها معلوم نیس کی بیاریم. دکتر تو دفترچه بار اول نوشته بود ANTI RA و ANTI LO. اینا رو انجام دادین؟ و مجموعه تستای ENA؟ 

من خودم به دکتر طرازی گفتم آزمایش ایمنی انعقادی رو برام بنویس اول گفت نمیخواد بعدش دید من خیلی استرس ...

برای منم همینقدر شد ،ولی فکر میکنم کامل نیستن