2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
@ماهیرخ1   فدات شم الهی به خدا من خودم افسردم وقتی پیامای شما رو دیدم از ته قلبم از خدا خواست ...

ممنون عزیزدلم .انشالله شمام خیلی زود حاجت روا شین .

شاید بنظر خیلیا مسخره بیاد که بازم میگم دو قلو ولی تنها چیزی که الان آرومم میکنه اینه که جای اون دوتا پر شه هدقیقا همونجوری 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
آره گلم. من این آزمایشا رو به اسم آزمایشای پیشگیری از سقط میدونستم. رفتم پیش دکتر روماتولوژیست گفتم ...

نه عزیزم ،اینا رو انجام ندادم ،حتی لیستی که زینب جون هم گذاشته بود رو به طور کامل انجام ندادم ،من نمیدونم چرا همون اول همه چی رو کامل نمینویسن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانو جان. مگه شما چندماه پیش آزمایشت مثبت نشد؟

اون شیمیایی بود عزیزم سقط شد

بعدش یکبار دیگه انتقال دادم منفی شد

بعدش یکبار دیگه پانکچر کردم و انتقال دادم که هنوز معلوم نیست جوابش...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه مشهد که نمیدونم ولی آره بری پیش اورولوژی خیلی بهتره چند بوده دی اف آی همسرت

۳۲ هستش عزیزم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
نه عزیزم ،اینا رو انجام ندادم ،حتی لیستی که زینب جون هم گذاشته بود رو به طور کامل انجام ندادم ،من نم ...

وای آره. همش میگن خانم تو چیکار داری؟ اینا به دردت نمیخوره و فلان و بهمان. گلم عکس اون آزمایشا که زینب جون گذاشته بوده رو داری برام بفرستی؟

عزیزم امکانش هست برگ آزمایشو عکسشو بگیری بفرستی؟

گلم من بلد نیستم عکس آپلود کنم ،صفحه ۱۷۳۰۴ و ۱۷۳۰۵ گذاشتم ،میتونی ببینی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیزدلم .انشالله شمام خیلی زود حاجت روا شین . شاید بنظر خیلیا مسخره بیاد که بازم میگم دو قلو ...

انشالله فدات شم. وای نه اصلا چرا مسخره باشه به خدا درکت میکنم عزیزم الهی این دفعه دو قلو میشه و سلامت بغلشون میکنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اه خب چرا کامل نمیگیرن والا حداقل دیگه اینجوری خیالمون راحته برای میکرو

چه میدونم برای منم تست mthfr و pal که جزو مهمترین تست ها هستن رو ننوشته ،حالا باید برم به یه دکتر التماس کنم برام بنویسه

ببین من شنبه رفتم که میشد روز ۱۷ انتقال و صبحش بتا دادم هشتصد و خورده ای بود عصرش رفتم مطب.هر چه گفت ...

عزیزم به نظر من اگه مشکلی نیست بمون یکم دیرتر برو با این وضع کرونا زیاد مطب نریم خوبه من خودم تصمیم داشتم بعد ۷ هفتگی برم که ان شاءالله قلبشم ببینم ولی خونریزی کردم مجبور شدم شنبه گذشته رفتم و فقط ساک و کیسه زرده دیده شد.با این حال دکتر گفت سه هفته بعد برم برا قلب یعنی نزدیک ۹ هفته شمام که از من یه هفته عقب تری یکم دیرتر برو

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
چه میدونم برای منم تست mthfr و pal که جزو مهمترین تست ها هستن رو ننوشته ،حالا باید برم به یه دکتر ال ...

این دیگه چیه به خدا این دکترا رو همش خودمون باید بهشون بگیم متاسفم که با احساسات مردم اینجوری بازی میکنن حالا پولشو وقتشم هیچ ولی روحیه آدم چی

وای آره. همش میگن خانم تو چیکار داری؟ اینا به دردت نمیخوره و فلان و بهمان. گلم عکس اون آزمایشا که زی ...

یعنی به قول خودشون میخوان هزینه گردن ما نیفته در صورتی که اگر خدا نکرده مشکلی وجود داشته باشه ،جدا از مشکلات روحی ،ضرر مالی بیشتری بهمون وارد میشه ،نه گلم من عکس آزمایشات زو ندارم ،باید بهش بگیم لطف کنه دوباره برامون بزاره

گلم میتونی عکس همه آزمایشاتو بفرستی؟

https://uupload.ir/files/p9dd_۲۰۲۱۰۱۲۷_۱۷۴۳۰۰.jpg

اینو برای ایمنی نوشته ولی اگه منظورت کل چیزایی که از زمان اقدامم گرفتم رو باشه میگیرم میفرستم