2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
هر کسی پیامامو دید و اطلاعی داشت بهم کمک کنه لطفا 

سلام  خدا رو شکر dfi خوبه ولی تحرک و مورفولوژی صفر هست ،تعداد هم ۲۰ میلیون ،آزمایش خودت هم یه سری آزمایش ایمنی هست فکر میکنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دکترتون گفت کی بیاین برای دیدن قلب جنین 

ببین من شنبه رفتم که میشد روز ۱۷ انتقال و صبحش بتا دادم هشتصد و خورده ای بود عصرش رفتم مطب.هر چه گفتم سونو نکن میترسم گفت برو بخواب .اخه شنیدم بالای ۱۵۰۰ بتا باشه نشون میده .منم مجبوری رفتم دیگه سونو واژینال کرد یه چیزی هم نشنوم داد گفت این ساک حاملگیه البته من چیزی ندیدم که واضح باشه.گفت دو هفته دیگه بیا برای قلب یعنی این شنبه نه شنبه بعدش باید برم ولی میترسم زود باشه اینم واژینال سونو میکنه میگم یه وقت مشکلی پیش نیاد میخوام دیرتر برم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام  خدا رو شکر dfi خوبه ولی تحرک و مورفولوژی صفر هست ،تعداد هم ۲۰ میلیون ،آزمایش خودت هم یه س ...

مرسی فدات شم آره تحرک و موروفو رو میدونستیم بهمون گفته بودن میکرو کنیم ولی دی اف آی رو نداده بود که خدا رو شکر این یکی خوب بود وگرنه دق میکردم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستای عزیزم ما دیروز رفتیم ابن سینا همسرم آز دی اف آی داد میشه ببینیدش  https://uupload ...

عزیزم شکر خدا که dfi   اسپرم همسرت نرماله.تعدادشم نرماله فقط مشکل تحرک و مرفولوژی هستش .انشالله که نتیجه میگیرین گلم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
@سارادلارام     عزیزم حالت بهتره چیکار کردی

سلام عزیزم قربونت خوبم

هیچی زنگ زدم رویان گفتم منفی شدم گفت این دفعه نوبت مطب هم بگیر فک کنم باید آزمایش های ایمنی و انعقادی رو بدیم

فعلا که می خوام ۶ ماه استراحت بدم بخودم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه اینطور نیست ممکنه از ایمنی باشه  میگن امیرجنتی خوبه

عزیزم امیر جنتی مشهد هست؟

چی ممکنه از ایمنی باشه ببخشید متوحه نشدم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام عزیزم قربونت خوبم هیچی زنگ زدم رویان گفتم منفی شدم گفت این دفعه نوبت مطب هم بگیر فک کنم باید آ ...

سلام انشالله عزیزم این دفعه با این وقفه ای که میندازی از لحاظ روحی خوب میشی و با انرژی شروع میکنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بدون هیسترو قبول نمیکنه چون جلسه اول گفت هیسترو و خراش من گفتم پارسال هیسترو شدم باز نیازه خراشم داد ...

اها،منم که دوبارهیستروشدم،ولی خراشوترسم گرف گفت

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ببین من شنبه رفتم که میشد روز ۱۷ انتقال و صبحش بتا دادم هشتصد و خورده ای بود عصرش رفتم مطب.هر چه گفت ...

بله عزیزم منم بخاطر همین میترسم برم دکتر ک بخواد سونو بکنه. 

به من گفته شنبه بیا میشه ۱۹ انتقال .نمیدونم برم یا صبرکنم دیرتر برم؟ 

آخه ساک حاملگی ک نیاز به سونو نداره انشاالله تشکیل میشه ولی هفته ۶ قلب جنین مهمه ک حتما باید سونو بشیم

عزیزم همشون برای دیدن ساک و قلب جنین در اوایل بارداری سونو وازینال میکنند

شماهم دوهفته دیگه برو عقب ننداز چون خیال خودتون راحت میشه وقتی ببینی ک انشاالله قلبش تشکیل شده

روز ۱۷ انتقال بهتون نگفت چند هفته هستید؟

نه تهرانه. 

آهان مرسی

کلا باید پیش اورولوژیست بریم؟

توی مشهد کسی رو سراغ ندارین که در زمینه دی ان ای کمک کنه؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود