2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم منم مثل شما مهمون هستم گلم جانم

زینب جان درد پهلو دارم شدید تخمدان و لگن و پام خیلی درد میکنه فقط هم طرف راستم.میگن از عفونته درسته؟ اخه علایم عفونتم یکم دارم که امروز زنگ زدم مطب گفتن پماد کلوتریمازول استفاده کنم.میتونم برای دردش آستامینوفن ۳۲۵ بخورم؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمی پاشو برو دکتر معاینه و سونوی داخلی شو. اگر ایرادی نبود دیگه باید سونوی شکم و لگن بدی

عزیزم باردارم هفته ۶ هستم چند روز پیش دکتر بودم سونو کرد همه چی نرمال بود

عزیزم منم مثل شما مهمون هستم گلم جانم

اختیار داری مدیرجون. اول که سلام حال و احوالت چطوره گل خانم؟ بعد اینکه خواستم در مورد هر راهکار و تکنیکی که توی آزمایشگاه روی جنین انجام میدن که شانسش بالاتر بره و هرکاری که روی رحم انجام میدن, کلا هرچیزی که احتمال لانه گزینی رو بیشتر کنه ازت بپرسم. خودم تا حالا لیزر هچینگ و خراش اندومتر رو از بچه ها یاد گرفتم. با توجه به اینکه توی سیکل قبلیم فقط یه دونه بلاست داشتم و نگرفت. و الانم تعداد فولیکولم فقط دوتاس و خدا میدونه چه جوری بشه, گفتم ازت بپرسم. آخه خیلی هزینه بر هست. واقعا سخته دوباره و سه باره فقط واسه یه جنین انجام بشه

😁😁 از دکتره پرسید گفت مشکلی نیست جوابشم اومد مثله اینکه خوب بوده

خوب الحمدالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم باردارم هفته ۶ هستم چند روز پیش دکتر بودم سونو کرد همه چی نرمال بود

سلام گلم وقتی همه چیت نرمال بود به خودت استرس اینقدر وارد نکن الان پا تو مسیری گذاشتی ک هزار جور دردمیاد سراعت درد نداشتی شک کن منم اولاش پادرد و لگن درد زیاد داستم ی مدت خوب شد دوباره ماه های ۵ اینا شروع شد 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
عزيزم خوبه كه اين بررسي ها رو دارن انجام مي دن برات  من خودم يه سري بررسي قبل شروع سيكل هام ان ...

آره عزیزم. شوهرم هم میگه یه چک بشی برای سلامتی خودتم خوبه. ممنون گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام گلم وقتی همه چیت نرمال بود به خودت استرس اینقدر وارد نکن الان پا تو مسیری گذاشتی ک هزار جور درد ...

واقعا این بارداری منو خدا بخیر بگذرونه ناشکری نمیکنم ولی هر روز یه جریانی باید داشته باشم یه روز خونریزی یه روز درد پهلوی شدید..بازم خدارو شکر میسپرم به خودش

واقعا این بارداری منو خدا بخیر بگذرونه ناشکری نمیکنم ولی هر روز یه جریانی باید داشته باشم یه روز خون ...

تازه اول راهی ی زره اهنی تنت کن خودت و حسابی قوی کن هزارجور درد میاد سراغت 

واقعا این بارداری منو خدا بخیر بگذرونه ناشکری نمیکنم ولی هر روز یه جریانی باید داشته باشم یه روز خون ...

البته امیدوارم ک نیادا😁انشالله بارداری خوبی داشته باشی ولی میتوام بهت بگم طبیعیه