2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
مرسی عزیزم ...آخه من ۲۴ هفته یکی از کیسه ها سوراخ شد و ۲۷ هفته زایمان کزدم بخاطر اون یه قل ... به د ...

بعد چی شد بچه ت سالمه عزیزم؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
شاید از مارکشه!! انوکساپارین ۴۰۰۰ نوشته!! همین اصلا دردی نیستم برا امپول همیشه ازین مدلام که با امپ ...

عزیزم سعی کن خودت بزنی چون کنترل درد دیگه دست خودته من خودم ایستاده و جلوی ایینه تزریق می کنم اما وقتی که توی رون پام می زنم نشسته تزریق می کنم سعی کن مایع داخل سرنگ رو خیلی خیلی اروم وارد کنی و حتما اون قسمت از  شکمت رو مثل حالت نیشگون بگیر و بعد سوزن رو فرو کن من حتی سوزن هم یواش یواش فرو می کنم اینطوری دردم کمتره. منم چند مدل گرفتم انگار که زنبور نیشم میزد کاملا می فهمم چی می گی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دستور خاصي نبود، شايد رويان هم ميخواد همين ازيترومايسين و اينا رو بهت بده برو شايد كار خاصي ميكن ...

مرسی عزیزم

انشالله تلاش هایی که برا نی نی کردی، پرثمر باشه و زودتر مامان بشی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
روز ۴ بلاست نیست اما عالیه ...یه اسم خاصی داره یادم نیست  

مورولا میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه والا خوب که اصلا نیستم .باز بدبخت شدم  سه هفته پیش کیسه یکی از دخترا سوراخ شد .یک هفته پیش ...

خدااایییاااا... چند ماهه بودن عزیزم؟

انشالله دلت زودتر آروم بگیره. چی کشیدی این مدت!  

من همش برای مثبت شدن دعا میکنم، نگو ک این راه طولانی تر از این حرفاست!! 

خدا خودش بهمون کمک کنه دلم میخاد بیهوشم کنن وقتی چشامو باز میکنم ببینم نی نی دارم. دیگه این راه خیلی طولانی و آزاردهنده شده.  

دارو نمی خوری برای تنظیم فشار چون دکترم گفت از هفته ۲۰ به بعد فشار خون بالاتر میره. حتما از دکترت سو ...

نه عزیزم. امروز دکتر بودم ماما فشارمو گرفت گفت اوکیه. بعدشم انقد دنیا رو سرم اوار شد که فشارم دیگه مهم نبود که بخوام از دکتر بپرسم

سلام ببخشید کسی هست ک با اسپرم فریز شده مبکرو انجام بده.. همسرم دریا سرکاره 5شنبه پانکچر میشم دکتر گ ...

اگه اسپرم خوب باشه هيچ فرقي بين اسپرم فريز و تازه نيست ما  ايران نيستيم و همسرم اسپرم فريز كرده و من اخرين پانكچرمو با اسپرم فريز انجام دادم و ٥ تا جنين گريد A برام تشكيل شد ، جنين شناس ميگفت اسپرم بعد از ذوب عالي بوده 

عزیزم سعی کن خودت بزنی چون کنترل درد دیگه دست خودته من خودم ایستاده و جلوی ایینه تزریق می کنم اما وق ...

ترلا جون مشکل حل شد عزیزم اون برندی که گرفته بودم سوزنش خیلی کلفت بود !! الان با کمک بچه ها البرز دارو گرفتم مثل سیناله عالیه مشکلی دیگه نیست 😍😍چشم این نکاتم رعایت میکنم