2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044575 بازدید | 684400 پست
مرسی عزیزم محبت داری ❤️❤️❤️ به امید خدا که درست باشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 تو میدونی من چی کشیدم تو این چند ...

وااای اینجاااییی ما منتطرت بودیم هممون نیومدی خبر بدی ایشالا که بتات دوبرابر میشه مبارک باشه عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله 🙏🏻 من خودم هیچوقت تو ivf ندیدم تو بارداری طبیعی دیدم چون تخمک گزاری جابجا میشه متوجه نمی ...

عزیزم من تویه تاپیک دیگه دیدم یه دوستی ۵۶شد بتاش داروهاشو قطع کرد پس فرداش آزمایش داد ۱۲۰شده بود بتاش،  سریع شروع کرد داروهاشو دوباره استفاده کرد الانم یه هفته عقبتر ازمنه وپرنسسش تودلشه 

الهی خوش خبر باشی پسفردا برامون.واقعا حقته بعد اونهمه سختی توی این مدت ی دل سیر بخندی.امیدوارم خدا د ...

مرسی عزیزم محبت داری💕💕💕 به امید خدا❤️

تو هم همینطور 🙏🏻 انشالله خدا دلت رو شاد کنه

منم خیلی میخواد ببینمت ، از ترس کرونا هیچ جا نمیرم 

فقط میرفتم مرکز امید، مطب دکتر و خونه

کاش یک کم اوضاع بهتر بشه ببینیم همدیگرو 😘

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستان چند تا سوال فکرمو مشغول کرده ۱-برا تهیه سرم داروخونه خودش تاییدیه میگیره یا مثل قبل باید پرو ...

عزیزم برای هچینگ، تو مرکز امید خودشون انجام دادن و اصلا از من نپسیدن

فقط به من گفتند یه پولی بریزم به حساب روز انتقال بعد تو رسیدش دیدم نوشته هچینگ

به دکترت بگو اون خودش میگه بهشون

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنون عزیزم بستری شدم محب یاس داوری نیومد بالاسرم اصلا😔 تهدید به سیطم خیلی دعام کن جفت نی نیا هماتو ...

عزیزم نگران نباش بسپر به همون خدایی که این فرشته ها رو بهت داده برات ایت الکرسی میخونم عزیزم  ان شاءالله که هر چه زودتر خطر رفع بشه

بچه ها یه دکتر اورولوژ خوب معرفی کنید تو تهران؟؟؟

دکتر همسر من دکتر بهمن پیران ویسه هستش من ازش راضیم تشخیصش عالیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اوه پس خیلی خوشبینم که انتظار دارم فردا بهم وقت بده. نامه هم داشتی از دکترت؟ از رحیمی برای شنبه وقت ...

دختر زنگ بزن شرایطتت رو بگو التماس کن قطعا نوبت میده ولی من مطمئنم حنطوش نظرش به ریداکت نیست خیلی دکتر آرام و با معلوماتیه .به نظر من کلا برو پیش همین حنطوش .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اصلا نمیفهمید میگم به خدا دکتر رادیو گفت ریسکیه، هر چه زودتر با دکترت مطرح کن. الان مثل بدبخت ها با ...

آره والا کاش میرفتی.اشک بریز شاید دلش به رحم اومد

حق داری عزیزم... خراش واقعا خوبه، من انتقال اولم داشتم اما منفی شدم دیگه خراش ندادم تا سریه آخر، دکت ...

دکترم طرازیه و مخالف ۱۰۰٪سایت.تا ی چی میگم میگه باز رفتی توی این نینی سایت خخخخخ

الان بهش بگم خراش بده دوباره میخواد بتوپه بهم ولی میگم بهش خخخخ

منم یکبار خراش داشتم منفی شدم به جنین بلاستم آلرژی پیدا کردم جنین هام به راحتی بلاست میشن ولی منفی میشم

عزیزم نگران نشو منم۱۳هفته ریداکت کردم اینقدر ترسوندن که نگو.ولی دکتر رحیمی خیلی راحت انجام میده نگرا ...

چطوری ریداکت میکنن؟

ممنون گلم نه هنوز عوضی ها عوض روحیه دادن هی میگن اجازه سقط امضا کن مشاوره جراحی شو گفتم نمیخوام😔دکت ...

دکترتون چی میگه عزیزم؟