2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044218 بازدید | 684364 پست
بمیرم برای دلت😢 چقدر اذیت شدی دختر ...  من همیشه میگم کاشکی اگه قراره اینجور اتفاقا بیفته خدا ...

خدانکنه عزیزم تنتون سلامت باشه خواهر ...

ممنون ـشماها باردارین پیش حدا خیلی عزیزین  برام دعا کنین .برای آرامش دلم .برای این راه طولانی .و برای برگشتن دخترام 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداي من، واقعا ناراحت شدم از خدا ميخوام آرامش رو سهم دلت كنه عزيزم، تو كه مادري براي خودت دعا كن و ...

ممنون عزیزم .توکلم به خودشه و انشالله دعای شما دوستان در حقم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نمیدونی چقد بعد از سزارین میشه باز اقدام به بارداری کرد؟؟

عزیزم لیانا سزارین کرد دوقلو هارو از دست داد ۳ ماه بعد اقدام کرد و باردار شد الانم دخترش تو بغلشه انشاالله برا شما دقیقا همین میشه اونم تو ۲۶ هفته زایمان زودرس کرد

نه والا خوب که اصلا نیستم .باز بدبخت شدم  سه هفته پیش کیسه یکی از دخترا سوراخ شد .یک هفته پیش ...

آخی عزیزم بمیرم واقعا خیلی سخته

آخه چرا با این همه زحمت باردار بشی و بعدم اینطور بشه

گلم انشاالله اون دوتا نی نی نازت میان تو بهم مسچسبندو دیگه رهات نمیکنند

علت سوراخ شدن کیسه آب را پرسیدی چی بوده

آخه الان فشار 11 هنوز جا برای خدایی نکرده بالا رفتن داره. من اما اگه یکم بره بالاتر فکر کنم باید یا ...

دارو نمی خوری برای تنظیم فشار چون دکترم گفت از هفته ۲۰ به بعد فشار خون بالاتر میره. حتما از دکترت سوال کن چون خیلی مهمه

منم قبل بارداری فشار نداشتم اما همین که رفتم سونوی ساک فشارم نزدیک ۱۵ شد. تا الان هم فشارم بالاست با اینکه روزی ۳ تا قرص می خورم ۱۲/۵ تا ۱۳ شده. حالا باز باید برم دکتر شاید قرصمو عوض کنه

یه بار iui کردم منفی شد یه بارم ivf انتقال دادم منفی شد اصلا امیدی به این انتقالم ندارم. آخرین جنی ...

عزیز دلم من ۵ بار iui کردم جواب نگرفتم

بار اول میکرو ی دونه نی با ۳ جنین داشتم انتقال دادم ولی نشد 

ولی باز امیدم ناامید نشد ودفعه دوم میکرو انجام دادم ی نی با سه جنین که ی دختر ۵ ساله دارم 

دوباره دوهفته پیش پانچر شدم و خداروشکر مثبتم 

پس هیچموقع امیدتو از دست نده مگه دکترا میخوان بهت بچه بدند ک بگن جنین ضعیفه یا قویه

خود خدا کمکت میکنه و مطمئنا خبرای خوب میدی بهمون فقط استرس نداشته باش بسپار دست خودش

[QUOTE=174564671]نمیخوای بری ساک رو ببینی؟  کیسه زرد رو ببینی؟ خیلی خوبه که چرا 

آخه میترسم سونو میکنند خطر داشته باشه گفتم اگه نرم بهتر باشه یا اینکه برم و بگم سونو نکنند

یه بار iui کردم منفی شد یه بارم ivf انتقال دادم منفی شد اصلا امیدی به این انتقالم ندارم. آخرین جنی ...

میدونم خیلی خسته ای و بریدی ، اما چاره ای نیست

منهم هربار که نا امید میشم دقیقا مثل تو حرف میزنم

اما میگم باز باید بلند شم و شروع کنم... دوست ندارم بگم من بیشتر سختی کشیدم و این حرفها ... هرکدوم از ما کلی زحمت کشیده ، همه مون یه جاهایی خسته و داغون میشیم و حس میکنیم دیگه نمیتونیم

ببین من ۵ بار پانکچر شدم، میتونی تصور کنی؟؟؟

اما اگر بچه بخوام مجبورم...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مادر من اومده شهر ما خونه خواهرم مونده خونه ما نمیاد میگه تا بچه دار نشی نمیام 😭میدونه مشکل داریم اما ایقد دلش بچه میخاد که میگه ولی نمیدونه دل من ریش ریش میشه از این حرف 

کلا بچه نیست خونمون سوت و کوره هیچکس نمیاد 

قربونت برم شکر میگذره من که ویار حاملگی امونمو بریده  انشالله این سری جواب مثبت میگیری😍 واقع ...

عزیزم منم شکمم تمامش سفت و کبود شده و دیگه جا نداره. بعد انقدر جاهاشون درد می گیره که موقع نشستن و بلند شدن درد شکم دارم. حالا من چند وقتیه که توی پام قسمت رون تزریق می کنم خیلی خیلی بهتره. منم اولش می ترسیدم که توی رونم سوزن فرو کنم اما الان راحترم‌. یکبار تجربه کن شاید راضی بودی 🤭

عزیزم هنوز ایران هستی؟چند تا تخمک و جنین شد؟چند روزه ؟

۱۴ تا جنین تشکیل شد 

۱۰ تا رو فریز کردند

۲ تا انتقال دادند و ۲ تا هم از بین رفت

فریزها سه روزه هستند، اونها که انتقال دادن گفتند بلاست هستند ولی فکر نکنم بلاست بودند چون روز ۴ انتقال دادن

آخه روز ۴ که بلاست نمیشه جنین! اونجا تا روز ۶ صبر میکردند گاهی دیگه منم چیزی نگفتم...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️