2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044584 بازدید | 684400 پست
بچه ها من خیلی ناراحتم. هر چی به انتقال نزدیک تر میشم ناراحت تر میشم😔 اونقدری که امشب زار زار گریه ...

آخه عزیزم چرا ناراحتی 

برعکس باید خوشحال باشی ک داری مامان میشی 

آخه چرا گریه میکنی وقتی خدارا داری توکلت بخدا باشه عزیزم

بخدا خودش از ی راه ناممکن برات بچه را درست میکنه حتی اگه جنینت ضعیف باشه

فقط شما نباید استرس داشته باشی چون استرس خیلی بده

امشب نشاسته بزن به آب ولرم و بخور 

صبح هم پاچه بگیر بخور اینا چسبندگی را زیاد میکنه

غذاهای گرمی ومقوی و دارچین و هفت مغز وعسل نخور این چندروز

۱۴ روز دیگه بیا بهمون خبر مامان شدنت را بده

توسل پیدا کن به حضرت زهرا وبه نیتش هر روز یس بخون آرامش میگیری

وای ماهرخ خوبی؟ دخترای نازت خوبن؟ انقدر صدات کردم تو اون تاپیک درخواست دوستی دادم ولی نبودی دکتر ب ...

نه والا خوب که اصلا نیستم .باز بدبخت شدم 

سه هفته پیش کیسه یکی از دخترا سوراخ شد .یک هفته پیش زایمان کردم ..چهار روز زنده بودن و آسمونی شدن ..داغون شدم 

ولی با پوست کلفت باز دارم به بچه فکر میکنم .و همش میگم واش بازم دوقلو شه و دوقلو دختر

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز دوازده جنین سه روزه۲۶بود ۴روز بعد تکرار کردم ممنونم عزیز دلم  انشالله مطمئنم بتات حسابی ...

بزودی دوباره همونقدر خوشحال میشی مطمئنم ❤️

مرسی امیدم به خداست 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام .تا چه هفته ای میشه ریداکت کرد؟؟

نمیدونم

اما کاربری khobi

پیش یه دکتر که گویا استاده تو این کار انجام داده

اون بهش گفته ۱۸ هفته یعنی بعد از آنومالی دومم انجام میدم

البته هرچه زودتر باشه ریسکشم کمتره دیگه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بزودی دوباره همونقدر خوشحال میشی مطمئنم ❤️ مرسی امیدم به خداست 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنونم عزیزم

😘😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نمیدونم اما کاربری khobi پیش یه دکتر که گویا استاده تو این کار انجام داده اون بهش گفته ۱۸ هفته یع ...

مرسی عزیزم ...آخه من ۲۴ هفته یکی از کیسه ها سوراخ شد و ۲۷ هفته زایمان کزدم بخاطر اون یه قل ...

به دکتر گفتم مسخرم کرد الان دیدم کاربر زی زی ۲۱ هفته ریداکت کزده نیخواستم ببینم رر حقم کم کاری شده یا نه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نه والا خوب که اصلا نیستم .باز بدبخت شدم  سه هفته پیش کیسه یکی از دخترا سوراخ شد .یک هفته پیش ...

واای باورم نمیشه ... خیلی ناراحت شدم خیلیییی 😔😔😔 

بمیرم برا دلت...

خدایااااا چرا  اخه؟ 😔😔😔 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انتقال من روز ۱۹ بود جنین فریز چون های پر بودم ۲ماه بعد پانکچر انتقال دادم

آخه در مورد یکی دونفر دیگه دیدم وقتی دیرتر انتقال داده باشند بتاشون زودتر میره بالا چون فاصله تا پریودی بیشتره

ی نفر دیگه هم روز ۲۱ انتقال داده بود بتاش روز ۱۴ انتقال ۱۶۰۰ شده بود

مرسی عزیزم قبلش دستورات نداشتی؟ ب جز آزمایش کرونا، قبل عمل دیگه چ کارایی کردی؟ چون مرکز رویان میگه ...

نه دستور خاصي نبود، شايد رويان هم ميخواد همين ازيترومايسين و اينا رو بهت بده

برو شايد كار خاصي ميكنن اونجا

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
واای باورم نمیشه ... خیلی ناراحت شدم خیلیییی 😔😔😔  بمیرم برا دلت... خدایااااا چرا  اخه ...

الانم بعد از ساعتها گریه اومدم سایت ...

میگم دیگه خاک بر سر شدم بدبخت شدم به معنای داقعی .هنوز فکر میکنم خوابم و فردا بیدار میشم .ـ. 

نمیدونم حکمت خدا توی چیه 

گاهی به معنای واقعی کافر میشم گاهیم فقط با خودش درد و دل میکنم بلکه آروم شم 

الانم بعد از ساعتها گریه اومدم سایت ... میگم دیگه خاک بر سر شدم بدبخت شدم به معنای داقعی .هنوز فکر ...

الهی بمیرم 😭 هرچی بگی حق داری...

چی بگم واقعا؟؟؟ 

انشالله دلت با دو تا نی نی ناز دیگه آروم میشه... طفلکهای معصوم... 😔😔😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
الانم بعد از ساعتها گریه اومدم سایت ... میگم دیگه خاک بر سر شدم بدبخت شدم به معنای داقعی .هنوز فکر ...

دور از جونت نگو اینجوری... درست میشه...

میدونم خیلی ناراحتی و غصه داری

دوستمون لیانا رو یادته اونم دوقلوهاشو از دست داد بعد از کمتر از سه ماه طبیعی باردار شد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آخه عزیزم چرا ناراحتی  برعکس باید خوشحال باشی ک داری مامان میشی  آخه چرا گریه میکنی وقتی ...

یه بار iui کردم منفی شد

یه بارم ivf انتقال دادم منفی شد

اصلا امیدی به این انتقالم ندارم. آخرین جنین هامه که کیفیتشون هم پایینه. تازه معلوم نیست از فریز در بیان بمونند یا نه...

مادرشوهرم مدتهاست دیگه خونمون نمیاد. گفته تا بچه نداشته باشید دیگه نمیایم خونتون😔 ما بهشون نگفتیم هنوز خدا نمیده، فکر میکنند نمیخوایم...

مدام با کسایی که بچه دارن مقایسه ام میکنند..‌

زندگی خیلی برام تلخه...

اصلا بدون بچه هیچ رنگی نداره..‌

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

نگران نباش عزیزم من ۴ بار انتقال نا موفق داشتم ۱ بار سقط کردم بلاخره بار ششم دو قلو باردار شدم ۳۲ هفته زایمان کردم شکر خدا مشکلی پیش نیامد امیدت به خدا باشه

یه بار iui کردم منفی شد یه بارم ivf انتقال دادم منفی شد اصلا امیدی به این انتقالم ندارم. آخرین جنی ...

گاهی فکر میکنم کاش جرات داشتم خودکشی میکردم و همه چی تموم میشد😔

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....