2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044216 بازدید | 684364 پست
انشالله پس دیگه همه ی شرایط رو برای نی نی مون آماده کردی😍 چند وقت بعد از هیسترو و برداشتن سپتوم، ...

انشاالله خدا صلاح بدونه برامون😍😍 

عملش مثل پانكچره، درد اصلا نداشتم، وقتي اومدم خونه فهميدم شياف دارم😂 فقط بعد از عمل سردم بود كه دوتا پتو بهم دادن خوب شدم، تا چند روز لك داشتم فقط كه گفتن طبيعيه

بعدش بهم قرص دادن كه آزيترومايسين و كپسول مفناميك كه در صورت درد بايد ميخوردم كه من درد نداشتم، قرص مترونيدازول هم بود

رژيم غذايي هم جوجه و مرغ آب پز

شبش براي خودت سوپ درست كن، چون بياي خونه ميل نداري به غذا

البته بيمارستان سوپ داد ولي من نخوردم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما کسی بوده هفته دوم بعد انتقال یبوست نداشته باشه و باردار باشه😐 اخه میگن یبوست نشونه اولیه هست ...

وای بیخیال تو رو خدا 😅

اره من بودم 🤰🏻

دیگه دارن هر چی بدبختیه میذارن تو دسته علایم بارداری 😆

خدارو شكر كه راحت شدي 

نه عزيزم اصلا سخت نيست، نگران نباش، من تا الان خيلي بيهوش شدم، دوتا دكتر بالاسرت هستن براي بيهوشي، دائم چك ميشي عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم فکر کنم بین ۳ تا ۵ شب باید باشه ها. یعنی کمتر از ۳ هم درست نیست. 

بین دو تا پنج شب بهترینش میگن سه شب قبل نزدیکی داشته باشه و دیگه نداشته باشه تا آزمایش

در اندک من تویی فراوان یارب..
هر چی به همسرم گفتم از طرف بپرس نپرسید یعنی دلم میخواد بکشمش که اینقد خجالتیه اه حالا بهش پیام دادم ...

دكتر بايد ميگفته، ميگن سه تا پنج روز 

هر چی به همسرم گفتم از طرف بپرس نپرسید یعنی دلم میخواد بکشمش که اینقد خجالتیه اه حالا بهش پیام دادم ...

کجا انجام دادین؟ تو ابن سینا منشی دکتر اورولوژی خودش یه برگه میداد که شرایطش نوشته بود. 

عزیزم دکترا میگن راه حل نداره. خودتون باید رژیم رعایت کنینن. رژیم همسر من بی نهایت سخت هست. چای و شی ...

دقيقا طب سنتي به ما گفت سس و ماكاراني و سيب زميني و كلا غذاهاي چسبنده و كافئين ها و سرديجات حذف

همراه پنير، سياهدانه رو گفت

آبگوشت با كلم قمري رو گفت

با توجه به وجود بلغم و سودا براي همسرم خرما رو حذف كرد و عسل رو براش پيشنهاد داد

زالو و حجامت انجام داد، ماهي سمنقور داد با عسل🙈 و جيسينگ و يه سري گياه هاي ديگه با عسل.

اممممااااا فايده نداشت😂 تعدادش بهتر شد ولي مورفو تاثيري نداشت.

دكتر اورولوژ براش اسپريژن نوشت و دكتر خودم براش ساشه فرتيل نوشت كه داره ميخوره

توكل به خدا

منم امروز این آزمایشا رو دادم دکتر طرازی برام نوشت جوابش ۲۶ این ماه آماده میشه 

انشاالله جوابت عاليه

شما ها توش گوشت و سیب زمینی میریختی؟ 

نه‌‌عزیزم‌‌من‌‌هرروزبهش‌یه‌لیوان‌آب‌نخود‌میدادم

نخودبشور‌‌بعدش‌۳روز‌به‌آبش‌دست‌نزن‌وبزاریخچال‌بمونه

اصلا‌نباید‌آبشو‌عوض‌کنی..

بعد۳روزازیخچال‌درار‌بزارروکابینت‌یه‌ساعت‌بمونه‌..رنگش‌زرد‌

میشه..آبشو‌جداکن‌بزار‌یخچال‌.هروزیه‌لیوان‌بده‌بخوره

نخودشم‌میتونی‌استفاده‌کنی‌‌..بپزی‌بدی‌بخوره..

امامکمل‌هم‌درکنارش‌بده‌بخوره‌

روزی‌یدونه‌پیازخام‌درکنارغذاش‌بخوره..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسی عزیزم شنیدم نخود برای باروری خیلی عالیه..... پس با این اوضاع فلافل غذای خوبی باید باشه. درسته ...

آره‌عزیزم‌براآقایون‌عالیه

واللا‌‌کسی‌که‌‌به‌من‌گفت‌تاکیدکرد‌آب‌نخود..

درکنارش‌هم‌خود‌نخود‌،فلافل‌وآبگوشت‌‌خوبه

امابه‌نظرمن‌چون‌فلافل‌غذای‌سرخ‌کردنی‌هس‌بهترکمتر

مصرف‌بشه..همون‌‌آبشو‌بخوره‌..خودنخودهم‌بپزی‌مثل‌تخمه

بخوره..‌.طرز‌دریت‌کردنشم‌بالای‌این‌پست‌برادوستمون‌توضیح

دادم..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻