2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
سلام نیلوجان ممنون خوبم...همون دیروز مرخص شدم الانم تو راهم دارم میرم شهرمون...ممنون که بیادم بودی❤

خیلی مراقب و خودتو نی نی باش😘😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
وای خداروشکر شما رو دیدم خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین نمیدونم باید چکار کنم؟ پیش چه دکتری برم😔

عزیزم دکترا میگن راه حل نداره. خودتون باید رژیم رعایت کنینن. رژیم همسر من بی نهایت سخت هست. چای و شیرینی جات و فست فود و ماکارونی و سس و کلا هرچیزی که نگه دارنده داره حذف باید بکنه عزیزم. سرخ کردنی و ادویه حذف. فقط غذا با آب باشعله ی کم. مصرف میوه و سبزی فراوون. مولتی ویتامین قوی. حذف مرغ و گوشت گوساله. ما حتی ادویه ها به غیر از نمک رو هم حذف کردیم. چای رو هم مسرم حذف کرد. رب و آبلیمو خونگی. کلا هر نوع ماده ی غیر طبیعی حذف. خنک کردن مداوم بیضه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الی جون برند انوکسامو به توصیه بچه ها عوض کردم سوزنش شد مثل سینال اینقد راحت و بدون درد عالی شد امرو ...

خدارو شكر كه راحت شدي 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

دوستای گلم من از بیهوشی میکرو میترسم. خیلی سخته ؟

اصلا 

تنها چيزي كه ترس نداره همين بيهوشيه 

خيلي كوتاهه هيچ مشكلي هم نداره 

مرسی گلم. بیهوشی عمیق نمیکنن درسته؟

ببين كامل بيهوشي ولي خيلي كوتاهه برا همين ترس نداره 

بعدشم حال بدي نداره 

مبارکت باشه عزیزم فقط استرس نداشته باش توکلت بخداباشه خودش درست میکنه روزی ی قاشق نشاسته به ی لیوان ...

ممنون عزیزم لطف کردی،همین کار ها رو کردم،توکل بر خدا،انشالله دل همه‌ی منتظرا شاد باشه🤲همه جواب مثبت بگیریم

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
مرسي انشاالله با هم😍😍 خودم پيشنهاد دادم، چون شنيدم تاثير داره و شانس رو ميبره بالا، توي هيسترو يه ...

انشالله

پس دیگه همه ی شرایط رو برای نی نی مون آماده کردی😍

چند وقت بعد از هیسترو و برداشتن سپتوم، میتونی انتقال بدی؟ منم سپتوم چند میلی دارم. منتظرم پری بشم برم برا عمل. عملش مثل پانکچر کوتاست؟ بعدش درد یا سوزشی چیزی نداشتی؟ دستورات قبل از عمل چی بود دارو مصرف نکردی؟ چون به من گفتن یه روز قبل عمل بیا، دستورات داری.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسي از توضيحاتت عزيز دلم😍 سي دي ماركر ها چيزي كه ميدونم، ميشن بررسي فاكتورهاي هورموني، كه يك ...

این آزمایش رو بنظرت کی میتونم بدم؟ خیلی خون ازت گرفتن؟ من قصد دارم روز قبل از هیسترو، برم دکتر ایمونولوژیست مرکز برام بنویسه همون روز انجام بدم. بنظرت میشه یه روز قبل از هیسترو انجام داد؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسي از توضيحاتت عزيز دلم😍 سي دي ماركر ها چيزي كه ميدونم، ميشن بررسي فاكتورهاي هورموني، كه يك ...

منم امروز این آزمایشا رو دادم دکتر طرازی برام نوشت جوابش ۲۶ این ماه آماده میشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای واقعا؟ راست میگی؟ یعنی بوده کسی روز ۱۵ بتاش کمتر از دویست باشه؟

بله خواهر من ۸۰ بود الان پسرش ۵سالشه دوباره دو روز دیگه ازمایش بده انشالله دو برابر بشه کاربریم که سه تا دختر داشت برایه پسر تعیین جنسیت کرده بود دقیق بتاش ۵۰ بود اسمش الان یادم نمیاد وقت غربالگری دومشه