سید کریم محمودی تهرانی ملقب به عبدالکریم کفاش!
سید عبدالکریم کفاش بنده ی خدا، مستاجر بود.
چند ماهی اجاره ی خانه اش عقب افتاده بود، صاحب خانه بیرونش کرده بود،
اثاث هایش را ریخته بودند در خیابان ، متوسل به امام زمان"عج" می شود.
حضرت تشریف می آورند و می فرمایند:
سید عبدالکریم ، ما اهل بیت و امام ها به دنیا توجه و اعتنا نکردیم،
تو هم بیا بگذر ، از ما خانه نخواه می گوید: آقاجان ، شما هر چه بگویید من قبول دارم....
شما مهم ترین و اساسی ترین حوادث و مصائب و مشکلات را دیدید،اما آقاجان مستأجری نکردی که ببینی چقدر سخت است.
می گفت: آقا لبخندی زدند فرمودند: خیلی خوب خانه برایت درست می کنیم،حدود یک ساعت از این جریان گذشت که یک تاجر تهرانی آمد ،ما را سوار کرد و یک خانه ی آماده با کلیدش به من تحویل داد و رفت.
ببین چقدر با حضرت یگانه بوده است!!
سید عبدالکریم پینه دوز هفته ای یک بار به محضر امام زمان علیه السلام می رسد.
رمز ملاقات دیدارش چه بود؟ چگونه موفق به لقا و دیدار امام زمان علیه السلام شد؟
همین سوال را از سید عبدالکریم پرسیدند – شیخ مرتضی زاهد هم اعجوبه روزگار بود.
هر روز به مغازه ی ایشان می رفت غوغا بود – از سید عبدالکریم پرسیدند:
چه شد که موفق به دیدار حضرت شدی؟
فرمود: من یک شب پیغمبر ختمی مرتبت صلی الله علیه و آله را در عالم رویا زیارت کردم.
گفتم: یا جداه ، یا رسول الله ، من خیلی علاقه دارم خدمت آقازاده ی شما برسم، چه کنم؟
هر دری می زنم نمی شود. جدم فرمود: سید عبدالکریم ، فرزندم ، روزی دو بار ؛
اول صبح و اول شب می نشینی و برای حسینم گریه می کنی ، اگر میخواهی خدمت امام زمان برسی این برنامه را انجام بده. می گوید: من از خواب بیدار شدم ،این برنامه را یک سال ادامه دادم ، صبح ها می نشستم ، خودم برای خودم روضه ی کربلا را می خواندم ، غروب هم می نشستم مقتل میخواندم و گریه می کردم. یک سال که از این جریان گذشت ، دیدم دیگر راه باز شد.
بعضی ها می گویند : چه آسان! بسم الله شروع کنند ببینند می توانند یا نه !؟
خیلی ها شروع کردند وسط کار بریدند. باید بگوییم : خدایا کمکمان هم بکن.
اتفاقا" مطلب مؤید به قانون سنخیت است . امام زمان علیه السلام یکی ازعبادات عالیه و اعمالش همین است؛
اول صبح و دم غروب گریه می کند برای امام حسین علیه السلام.
اگر کسی این عمل را انجام داد ، با امامش همکار می شود،هم سنخ می شود. « السنخیة علة الانضمام »سنخیت موجب ضمیمه شدن و رابطه و وصل خواهد شد.
خدایا ! بارالها ! پروردگارا ! به حق حضرت ابی عبدالله الحسین علیه السلام و به حق امام زمان ،
مهدی موعود علیه السلام توفیق گریستن بر ابی عبدالله الحسین علیه السلام را به همه ی ما عنایت فرما.