2777
2789
عنوان

محدودیت حرکت زانو

120 بازدید | 6 پست

لطفاکسی اطلاع داره راهنماییم کنه ۳ماهه زانوموجراحی کردم پلاتین گذاشتم بعد۱۲جلسه فیزیوتراپی وکلی ورزشودردکشیدن زانوم همش۱۱۰درجه خم میشه ازاونجابه بعدخعلییی سفت شده خعلی میترسم که نتونم زانوموکامل خم کنم@کی تجربشودارع ؟؟؟چیکارکنم کامل خم شه؟؟چقدرطول میکشه ؟؟؟یه مشکلیم که هست زانوموصاف میکنم یکم صاف میمونه بازم تاکردنش سخت میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلینیک ارتوپدی سینوهه در شریعتی درمانشون با استفاده از روش های نوین هست حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

https://jamalypt.com

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

باید از دکترت سوال کنی 

جراحی با بدن هرکسی واکنش های مختلفی داره و یه شکل نیست

یقه دکتر خودتو بچسب 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

من خودم زانوم سال گذشته شکست هنوز ک هنوز کامل خوب نشده فیزیو رو تا ۲۰ جلسه برو بعد اون حتما حتما استخر برو زودتر میتونی دامنه حرکتی رو بدست بیاری با روغن سیاهدانه چرب کن وماساژ بده

من به خدای رنگین کمان وبارون باور دارم روزی نجات پیدا خواهیم کرد