2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044466 بازدید | 684390 پست

سلام دوستان من امروز آزمایش دادم منفی شدم.

از همتون که این مدت برام دعا کردین ممنونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما کسی بوده هفته دوم بعد انتقال یبوست نداشته باشه و باردار باشه😐 اخه میگن یبوست نشونه اولیه هست ...

من‌انتقال‌‌اولم‌‌‌یبوست‌داشتم‌‌منفی‌شدم

انتقال‌دومم‌یبوست‌نداشتم‌بازم‌منفی‌شدم..

به‌ایناربطی‌نداره‌دوستم..بهتریبوست‌نداشته‌باشی‌تابهت‌فشار

نیاد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام دوستان من امروز آزمایش دادم منفی شدم. از همتون که این مدت برام دعا کردین ممنونم

متاسفم‌ساراجون..خیلی‌نارحت‌شدم‌برات..

روزچندمت‌بود‌دوستم؟

انشالله‌خداسورپرایزت‌کنه‌طبیعی‌باردارشی

من‌دیگ‌متنفر‌شدم‌ازانتقال

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
متاسفم‌ساراجون..خیلی‌نارحت‌شدم‌برات.. روزچندمت‌بود‌دوستم؟ انشالله‌خداسورپرایزت‌کنه‌طبیعی‌باردارشی ...

قربونت گلم روز ۱۴ مرسی گلی ولی امکان بارداری طبیعی نیست واسه ما همسرم آزواسپرمه

منم همینطور تا ۷ ماه دیگه نمیرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
کجا انجام دادین؟ تو ابن سینا منشی دکتر اورولوژی خودش یه برگه میداد که شرایطش نوشته بود. 

ابن سینا انجام داد  ولی برگه ای ندادن عزیزم حالا همسرم نمیدونم‌راستشو میگه یا دروغ میگه طرف گفته مشکلی نداره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم اون آب نفاخ نیست؟

🤭🤭🤭🤭🤭

نه‌زیاد..بقول‌معروف‌همون‌‌نفخش‌اثردهی‌داره

به‌همسرمن‌اذیت‌نمیکرد

خیلی ممنونم عزیزم❤ الان به همسرم گفتم. میگه اراده کنیم برای این رژیم..  شما با این رژیم و مول ...

خواهش عزیزم. راستی سردیجاتی مثل بادمجون و خیار و کلا غذاهای سرد هم نخوره. من همسرم حدود یکسال هست که رژیمه گلم. مولتی ویتامین های مثل ارتومول فرتیل پلاس و فولیک اسید خیلی خوبه. ولی من ویدا نکردم تک تک میخوره شوهرم. امگا سه. اسید فولیک. ویتامین سی. ب کمپلکس. ال کارنتین روزی دو تا. کیوتن الان صد میخوره و سلن پلاس و ویتامین ای

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آره‌عزیزم‌براآقایون‌عالیه واللا‌‌کسی‌که‌‌به‌من‌گفت‌تاکیدکرد‌آب‌نخود.. درکنارش‌هم‌خود‌نخود‌،فلافل‌و ...

ممنون عزیزم

راستی: آب نخودی که 3 روز مونده نفاخ نیست؟

عزیزم ، ادویه که شنیدم برای تقویت اسپرم خوبه.....

عزیزم من ادویه جات صنعتی بیشتر مد نظرمه. ولی یه حا خوندم نخورن بهتره محض احتیاط حذف کردم. به جاش دارچین. لیمو ترش تازه و آب نارنج بریز عزیزم

دقيقا طب سنتي به ما گفت سس و ماكاراني و سيب زميني و كلا غذاهاي چسبنده و كافئين ها و سرديجات حذف همر ...

عزیزم منم همسرم مورفو و تحرکش تغییر نکرد فقط واسه dfi اینا رو انجام داد که بهتر شد گلم. دی اف آی باید رژیم رعایت کنی بیاد پایین. واسه ماهایی که مورفو و تحرک صفر هستیم دی اف آی فقط میمونه دیگه