2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044664 بازدید | 684402 پست
مهگل جون مثل اینکه هزینه میخوان بگیرن  عزیزم اگر به دارو گیاهی اعتقاد داری مامان بزرگ من یه نس ...

سلام گلی جون میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فدات بشم عزیزم.همه توصیه هات رو مو به مو اجرا کردم و خدا رو شکر بارداریم به سلامتی تموم شد و رسیدم ب ...

عزیزم ان شاالله بقیه مراحل هم به خوبی طی کنی 

خیلی خوشحال میشم ببینم مامان های آگاه زیاد میشن 😍😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم شما هايپر شدين خيلي اذيت شدين واقعا بعضي چيز ها رو ميخونم خيلي استرس ميگيرم بارداري أولم ...

عزیزم اگه پلی کیستیک باشی و زخیرت بالا باشه هایپر میشی معمولا غیر اون نه من دو بار شدم اگه دکترت دلسوز باشه خوب جلوشو میگیره ونمیزاره اذیت بشی 

بچه ها يه ال دي خوب بهم معرفي كنيد😢

عزیزم فکر نکنم فرق کنه رو هر کس یجور جواب میدن

من خودم چون میگرن دارم به داروخانه گفتم یه چی بده سردرد و تهوع نشم بهم لویتود داد خوب هم بود اذیتم نکرد

سلام دوستان منم تو سیکل میکرو هستم اما ۶..۷تا تخمک دکتر گفت دارم امیدی هست ؟خیلی کمه ....

من تو سونو اخر همش شش تا فولیکول داشتم اما موقع عمل ۱۶ تا تخمک ازم کشیدن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم اگه پلی کیستیک باشی و زخیرت بالا باشه هایپر میشی معمولا غیر اون نه من دو بار شدم اگه دکترت دلس ...

من بار اول سونو شدم گفت ذخيره ات خوبه وفوليلوك زياد داري ووضعيت تخمك هات خوبه

عزیزم‌انشالله مشکلت بزودی زود حل بشه و برای پسرت خواهر برادر بیاری بزودی. یه سوال پریودت کمه یعنی چق ...

قوربونت‌برم..انشالله‌شماهامثبت‌بشین

من‌ازاول‌اینجورنبودم‌تا۳روزخونریزی‌‌زیاد.تاروز۵کم‌میشد.تاروز۷لکه‌بینی‌وتمام..امادوسالی‌هس‌کمه‌.یعنی‌روزاول‌‌‌خونریزیم‌کم

روزدومم‌معمولی‌.وروزسوم‌بازکم‌ویدفعه‌قطع‌میشه

بازازروز۴‌‌‌‌‌لکه‌‌بینی‌تاروز۹‌..

مثلا‌روز۳‌میرم‌‌دکتر‌سونومیکنه‌‌‌آندومترم‌۴ونیم‌هس‌‌‌‌ودرحال‌

ریزش.به‌دکترم‌میگم‌من‌دیگ‌بعداین‌خونریزی‌نمیکنم‌.‌هرماه

همینم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بله عزیزم برام دعا کن لطفا از این به بعد بخیر بگذره مرسی که حالمو پرسیدی‌‌‌‌❤

خداروشکر‌

خودت‌ونی‌نی‌خوبین؟

راستی‌زی‌زی‌جون‌جنسیت‌نی‌نی‌مون‌چیه؟

انشالله‌که‌بخیرمیگذره‌.شک‌نکن

خدابزدگ‌ترازاین‌حرف‌هاست

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سونو اول كلا١٧ فوليكول داشتم ٨ پريود بودم

ازمایش زخیره ندادی مگه ؟

خدا رو شکر حداقل مطمینی جنینات زیاد میشه این برایه تعیین جنسیت خوبه یه خانومه اومده بود میگفت دکتر بهش چون تخمکت کمه برایه تعیین جنسیت کیسه خوبی نیستی وبراش انجام نداد