2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
عزیزم شما الان بارداری؟؟میشه منم راهنمایی کنی؟۴بار آی وی اف ناموفق داشتم،دیروز هم ۲تا جنین ۳روزه انت ...

عزیزدلم من کلا یه بار  رفتم توسیکل ای وی اف اونم بخاطر تعیین جنسیت بودکه منفی شدم وماه بعدش طبیعی باردارشدم ....ایشالا همین دفعه کنجدات میچسبن به دلت ....گرید جنینات خوب بود؟ بعد منفی شدن ازمایش ایمنی انعقادی دادی ؟ یا کارهایی مثل خراش وپی ارپی   واسه بالابردن شانست انجام دادی ؟ 

عزیزدلم من کلا یه بار  رفتم توسیکل ای وی اف اونم بخاطر تعیین جنسیت بودکه منفی شدم وماه بعدش طبی ...

ممنون که جواب دادی،انشاالله این سری جواب مثبت بگیرم🤲 آزمایش انعقادی نرفتم ولی چهارشنبه برام پی آر پی انجام دادن،کیفیت جنین ها خوب بود

الهی و ربی من لی غیرک 🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخر اردیبهشت روبخاطرماه رمضون تموم شدنش گفتم, شرایطشو دارم اما زیادی وزنم بالارفته یکم ببینم کم میکن ...

سلام گلم من شنیدم خیلی خوب نیست قبل انتقال رژیم بگیریم چون ضعیف میشه بدن البته مگه اینکه زیر نظر دکتر رژیم بگیری وگرنه خودسرانه این موقع رژیم بگیری بنظرم ضرر میرسونه. با دکترت مشورت کن اون از همه بهتر موقعیت بدنیتو میدونه و بهت میگه چکاری برات درسته این نظر من بود در هرصورت انشالله موفق باشی هر تصمیمی که گرفتی

در اندک من تویی فراوان یارب..
ممنون که جواب دادی،انشاالله این سری جواب مثبت بگیرم🤲 آزمایش انعقادی نرفتم ولی چهارشنبه برام پی آرزو ...

الهی آمین عزیزم ❤❤❤ انگاری بعد یک یادوبار منفی شدن ازمایش ایمنی وانعقادی مینویسن که ببینن  اگه بدن مشکلی خودایمنی داشته باشه  جنین وپس میزنه ...پی ارپی هم خیلی خوبه به خداتوکل کن  ایشالا ایندفعه حتما مامانی 

منم میخوام عید انتقال بدم چون بهمن و اسفند شرایطشو ندارم حالا که میگی وزن کم خوبه از امشب شام نمیخور ...

منم اطلاع دقیقی ندارم ها اینجا گفتن ولی چون اضافه وزن شدید دارم میگم یکم به اندامم برسم خوبه ثواب داره والا, تواین راه بچه ازهمه چییی زدیم

سلام گلم من شنیدم خیلی خوب نیست قبل انتقال رژیم بگیریم چون ضعیف میشه بدن البته مگه اینکه زیر نظر دکت ...

ممنون عزیزم لطف داری توکل بخدا, اره راست میگی اینم هست ازدکترم میپرسم ممنون, دعاکن خیلی اوضاع بدی شده بدنم نگاه نمیتونم بکنم خودمو

الهی آمین عزیزم ❤❤❤ انگاری بعد یک یادوبار منفی شدن ازمایش ایمنی وانعقادی مینویسن که ببینن  اگه ...

انشاالله عزیزم،ممنون از دعای خیرتون💐خدا بچه هاتون حفظ کنه

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
منم اطلاع دقیقی ندارم ها اینجا گفتن ولی چون اضافه وزن شدید دارم میگم یکم به اندامم برسم خوبه ثواب دا ...

نه من اضافه وزن ندارم ولی دلم میخواد لاغر باشم لاغری هیچ وقت بد نیست انشالله که موفق باشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به من گفتن بالا بیاری مجبوری دوباره بخوری 😂منم به هر ضرر وزوری بود خودمو نگهداشتم 

من قبلش شنیده بودم بعضیا حالشون بهم میخوره فکر کردم بخاطر مزه ی  محلولست، بعد مسئول آزمایش گفت اینو بگیر توی ده دقبقه بخور منم آب ریختم داخلش قاطی کردم دیدم به به مزه آب پرتقال میده هیچی دیگه تو یه دقیقه همشو سر کشیدم دائمم به شوهرمم میگفتم این کجاش بده همش میگن حالمون بهم میخوره همینجور مشغول پز دادن بودم که چشمت روز بد نبینه یهویی حالم بد شد😅😅😅 شوهرم میگفت بس که عین ندید بدیدا سریع خوردیش اینجوری شدی😂

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنون لیلا جانم خدا خیرت بده،،خیلی لطف داری بهم😘😘 الان تهرانم قراره اونی که کیسش پارست و هم برام ...

فدااات عزیز دلم خدا پشت و پناه خودت و اون نی نی سالمت باشه. امیدوارم به زودی سختی هات تموم بشه و از بقیه بارداریت حسابی لذت ببری عزیزم. از حالت بی خبرمون نذار

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه من اضافه وزن ندارم ولی دلم میخواد لاغر باشم لاغری هیچ وقت بد نیست انشالله که موفق باشی

نه همچین کاری نکن تواین شرایط انتقال مواد مغذی بدنتوازدست میدی وضررش جبران ناپذیره وقتی لاغری چه کاریه خب

احتمال خیلی زیاد توسونو چک میکنن اگه کم باشه حتما میگن ...نگران نشو لابد خوب بوده ...یه سونوی خوب بر ...

والا اینجایی که میرم سونوی خوب شهرمونه

باید به دکترم بگم سونو رو کامل بنویسه برام

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
پانکچر که سیکل آنتاگونیست بودم با استرادیول قبل از شروع سیکل، 17 تا تخمک که 15 تاش بالغ بود، 12 تا ج ...

زينبي جون دكترم گفت ال دي بخورم هرنوع باشه هم موردي نداره فقط ال دي باشه اما من يه مارك خوب ميخوام بنظرت چي خوبه چه ماركي از ال دي خوبه بخرم؟ 

خداياشكرت....❤️ 
من قبلش شنیده بودم بعضیا حالشون بهم میخوره فکر کردم بخاطر مزه ی  محلولست، بعد مسئول آزمایش گفت ...

چقد خندیدم که همسرت گفته عینه ندید پدیدا خوردیش عزیزم😁😁😁

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤