2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044858 بازدید | 684416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه حاله میبینم عزیزم انشالله که مثبته‌. کی باید بری آز بدی

چهارشنبه عزیزم دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فردا صبح بزن دوباره

سلام عزيزم شما هايپر شدين خيلي اذيت شدين واقعا بعضي چيز ها رو ميخونم خيلي استرس ميگيرم بارداري أولم طبيعي  الان واسه تعيين جنسيت ميخوام اي وي اف كنم ترس دارم بعضي پيام ها رو ميخونم همش ميترسم پانكچر كنم هايبر بشم شكمم اب بياره  وبيافتم بيمارستان ، شما اذيت شدين تو اين سيكل اي وي اف؟

چهارشنبه عزیزم دعا کن برام

چشم حتما خب پس خیلی زود بی بی چک گذاشتی اینجوری استرست بیشتر میشه دیگه نذار فدات شم. منم اگه لایق باشم حتما برات دعا میکنم برات صلوات میفرستم تا چهارشنبه انشالله که مثبت میشه خواهری 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره‌عزیزم دوتاجنین‌دارم میگم‌دارچین‌جون‌من‌به‌نظرت‌دکترم‌عوض‌کنم‌بهترنیس شمابراباردوم‌انتقالت‌دکت ...

عزیزم من عوض کردم و راضی بودم. دکتر اولم اصلا سرشناس نبود، حداقل دکتر دوم معروف تر بود.

اگه میدونی دکتر اولت خوبه احتمالا بعد از یه تجربه ناموفق دفعه دوم روند درمان رو تغییر میده. ازش نپرسیدی چیکار میخواد بکنه؟ 

خانومایی که مرکز مام تشریف میبرید تو سیکل انتقال خانم دکتر لاهوتی رسیدگی بهتری دارن یا خانم دکتر عل ...

گلم من مام میرم تازه پانکچر شدم با دکتر علیرضایی . شناختی از دکتر لاهوتی ندارم انتقالم که هنوز ندادم ولی در کل تا الان از دکترم راضی بودم خیلی خانم پر انرژی و مهربونیه انرژیش کلا مثبته حس خوب میده ارامش و... تجویزشم برام خوب بوده تا الان انشالله بعد اینم خوب باشه 😉

در اندک من تویی فراوان یارب..
برا من دکترم تو ان تی که اندازه نگرفت گفت مهم نیست اخه ان تی سونو پیش خودش بودم .دیگه خودم ۱۶ هفته ر ...

آخه من این سونوی آخرو رفتم بهش گفتم یه کم بیشتر بررسی کن وزنش رشدش و ... گفتم هزینشو میدم گفت ما هرچی دکتر درخواست بده همونو انجام میدیم شما سونوت معمولیه حتما نیاز نداری که ننوشته😐😐😐

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشالله که همه چیز عالیه من خودم که خداوندگار استرسم، دکترم فکر کنم از من بدتر من تست قند دوساعته ...

ممنون عزیزم

من آزمایش قندمم خراب کردم محلول گلوکوز رو ببخشید سریع بالا آوردم دکترمم گفت نمیخواد تکرار کنی فقط قند ناشتات کافیه

کلا خیلی خونسرده دکترم😅 خدا بخیر بگذرونه ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طوطیاجان‌سلام‌چطوری چیکار کردی رفتی برای انتقال دومت یانه؟

نه عزیزم نرفتم دیگه بعد از عید میرم انشاالله

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنون عزیزم من آزمایش قندمم خراب کردم محلول گلوکوز رو ببخشید سریع بالا آوردم دکترمم گفت نمیخواد تکر ...

وای همینجوری عالیه به خداااا😆😍

من مردم انقد هر بار بهم یاداوری شد تو یه میکرویی هستی و با باردارهای معمولی فرق داری 😅

آره هنوز زنده ام😊ای بابا منه گرفتار غیبت کردن دارم آخه😩😨کلی داستان و مکافات داشتم این چند وقت که ...

چرا پیامای بدت رو خوندم، ان شالله برامون خبرای خوب بیاری فدات شم

الان تهران چه عملی داری؟ میخوای زودتر بچت رو دنیا بیاری؟ 

انشالله که همه چیز عالیه من خودم که خداوندگار استرسم، دکترم فکر کنم از من بدتر من تست قند دوساعته ...

منم ۱۵ هفته دادم.بعضی های هشت هفته میدن. بستگی به دکتر داره 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
چک میکنن بهت نگفتن 😁😁

واقعا؟ امیدوارم😊

به دکتر سونو گفتم وزنش چجوره گفت خوبه، خب یه کلمه بگو چقدره دیگه😞 

وقتی میرم پیشش اولاش همون چیزای سونوی ساده رو میگه تایپ میکنن آخرش یه پنج دقیقه شایدم بیشتر سایلنت سونو میکنه هیچی ام نمیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40