2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
حدس زدم اختلاف قيمت بخاطر تعداد باشه😄

یعنی میخواستم صبح که شد زنگ بزنم سفارش بدم🤣🤣🤣

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا داروهرچی بگی دارم میخورم کیوتن و...  اره دیگه کاری ازم برنمیاد توکل بخدا هرچی خدابخوادهمو ...

قربونت عزیزم،نمیدونم تا کجا در جریان روند درمان من هستی گلم ،من آذر ماه پانکچر شدم و همون موقع هم انتقال فرش داشتم که متاسفانه خدا نخواست و منفی شدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان هرکی میدونه لطفا جوابمو بده🔴🔴

من ۱۳سیکلمم  دو روز دیگه عمل دارم دکتر قبل پانکچر ازمایش استرادیول و Lh یه چیز دیگه برام نوشته ولی بعد از ظهر وقت دارم هیچی بهم نگفت ناشتا باشم یانه الان موندم کسی تجربه داره باید ناشتا بود یانه؟

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

سلام دوستان بنظرتون این بیبی چک مثبته یا نه؟

https://uupload.ir/files/8ep_screenshot_۲۰۲۱۰۱۲۴-۰۷۱۸۴۰_gallery.jpg

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

خدایا شکرت از اینهمه مهرو محبتت 

خدایا دل تمام بندگانت را شاد کن 

خدایا ما با شادی دیگران زنده ایم هرکدوم ازدوستان هر آرزویی دارند به مراد دلشون برسون و خودت زندگی همه را با وجود بچه شیرین کن

خدایا تحمل غصه دیگران را ندارم خودت به همه بچه های تاپیک معجزه تو نشون بده 

خدایا همینطور ک دل منو شاد کردی دل همه راشاد کن

خدایا شکرت از اینهمه مهرو محبتت  خدایا دل تمام بندگانت را شاد کن  خدایا ما با شادی دیگرا ...

عزیزم آزمایش دادی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ میگم دکتر بودم انروز گفت تا ۱۵ اسپرین بخور دیگه قطع کن من یکی و نصفی ...

یعنی تو بهمن اصلا دیگه سونو ننوشت؟ فکر کنم اخرین سونو مینویسند واسه بند ناف و اب دور جنین  و وضعیت قرار گرفتن جنین برا من که سه تا دیگه باید سونو بدم اسپرین گفت تا۳۶ هفته  راستی امپول ریه نداد؟

ممنون برام دعا کن 😍😍😍😍 نه من لاپاراسکوپی شدم ، ۱ لوله برداشتن برام  چندماه هم بهم فرصت دا ...

انشالله‌‌تاعیدمامان‌میشی

عزیزم‌براچی‌لوله‌توبرداشتن؟

درمورد‌قرص‌ال‌دی‌‌شب‌هاموقع‌خواب‌بخوراذیت‌نکنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزيزم اگر سمت شرق هستيد من امشب فرتيل سي ام رو از داروخانه بزرگراه رسالت - سر ١٦ متري اول جنوبي گرفت ...

مرسی گلم که گفتی نه شرق نیستم ولی اگه غرب پیدا نکنم شرقم میرم ممنونم که گفتی 

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه گلم بی بی گذاشتم  دیروز ظهر ک روز ۱۲ بود  بعد سه ربع هاله خط دوم پیدا شد ولی امروز ک ...

عکسشو میزاری؟😍😍😍😍

مبارکه😍😍😍