2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست
منم دقیقا اینجوری شدم با داروی خارجی و کلی داروهای بیشتررر چهارتا فقط تخمک داشتم اما با سینال و دارو ...

واقعا 

فکر کنم داروهای ایرانی بهتر از خارجی جواب میدن

و داروها با حجم کم بهتر از حجم زیاد جواب میده

دوباره همون داروها همون آمپولا همو استرسا از خدامیخام هیچ کس رو اینجوری امتحان نکنه دوباره میرم دنبا ...

الهی عزیزم انشالله که خدا بهت صبر و آرامش بده به خدا که میدونم خیلی سخته من اولین رفته بودم مرکز یه خانومی رو بهش گفتن جنییناش مشکل داره بیچاره با چقد گریه کرد منم پا به پاش گریه کردم چون حالشو میدونستم چقد سخته خدا نصیب نکنه انشالله با توکل به خدا این سری میشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم،من مشهد هستم. اگه واقعا آسپریژن تاثیر نداره ، استفاده نکنه بهتره؟ دکتر گفت ۳ ماه مصرف کنه. ...

نمیدونم عزیزم شاید روی بدن همسر شما تاثییر داشته باشه ولی دو دوره خورد تاثیر نداشت فکر کنم ۱۹۰ خریدم 

سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ میگم دکتر بودم انروز گفت تا ۱۵ اسپرین بخور دیگه قطع کن من یکی و نصفی می خورم بنظرت یهو قطع کنم خطرناک نیست؟ و اینکه گفت دیگه سونو نداری همه چیت خوبه 

خودم می تونم برم سونو برای وزنش ۳۶ هفته؟

@زینبی_بابا    

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم با این تعداد و dfi برای میکرو مناسب باید باشه  تحرک a نداره که برای میکرو مهم نیست مورفو ...

گلم میشه بگی دی اف آی کدومه منظورم نوشتشه آخه من نمییدونم توی آزمایش همسرم هست یا نه

من شوهرم هرزمان الکارنتین وکلوموفن میخوره همیشه میگه حالموبدمیکنه انگاربدنم داره تحلیل میره،میل جنسی ...

همسر من میخوره مشکلی نداره ولی کیوتن بهش میدم میل جنسی رو بالا میبره

بچه ها همسر من ازمايش قبل از پانكچر كه حدود ٢٠ روز قبلش بود تو ازمايش مرفولوژيش ١ درصد نرمال بود دكترم براش قرص ايكس ايد نوشت گفت اين چندروز روزي دوتا حتما بخوره با اب نخود فراوان بهش دادم روز پانكچر مرفوش ٣ درصد شده بود گفتم بهتون بگم شايد به دردتون بخوره 

خداياشكرت....❤️ 
https://uupload.ir/files/qwtt_1611410198274802152206.jpg

عزیزم کدوم دکتر ابن سینا این آزمایش رو براتون نوشت؟ آخه واسه همسر من فقط آز اسپرم رو نوشت دی اف آی توش نبود. من نمیدونم این دکترا رو چرا باید خودمون بهشون همه چی رو بگیم

سلام به روی ماهت ممنون ضکرخوبم. چقدر ناراحت شدم برای توام حالت رو اون لحظه بخدادرک کردم چقدر بده حسش ...

انشاالله خدا دامن هممونو سبز کنه

اونی ک میگی بهش میگن prp

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم ازش میپرسیدی ی جوریه ینی چی !  هیستروسکوپی خیلی راحته اصلا نگرانش نباش

ینی بعضی قسمتاش رشدش زیاد بود بعضیاش کم.. حتما باید خودش انجام بده یا میتونم جای دیگه برم؟