عزیزم من کلینیک مشتاق انجام دادم فکر میکنم آزمایشگاه جنین شناسی مشتاق خوب باشه
ی بیوگرافی از خودم براتون میگم
من آزمایش شوهرم ۱۲ میلیون بود واریکوسل عمل کرد شد ۲۰ میلیون ولی اب نرمالش بالا بود یعنی نرمال نبود
من دفعه اول سال ۹۰ رفتم میکرو بخاطر اینکه شوهرم ضعیف بود سه تا جنین تشکیل شد و یدفعه زدم و جواب نگرفتم
دفعه دوم ک میخواستم میکرو کنم به ذهنم رسید ک چرا شوهرم را تقویت نمیکنم وبعد برم میکرو چون تحقیق کرده بودم بیشتر آقایون ک ضعیف هستند از میکرو وای وی اف جواب نمیگیرند
منم با توجه به اینکه رشتم مامایی بود و با خواست خدا ی سری دارو پیدا کردم و شوهرم را تقویت کردم و بعد رفتم میکرو
اسپرم شوهرم با این داروها رسید به ۶۰ میلیون وبعد رفتم میکرو انجام دادم و به خواست خدا ی دختر ۵ ساله دارم
اینقدر این داروها خوب بود ک حتی تو شیر دهی هم باردار شدم ولی دکتر متوجه نشد خارج رحمی و یکی از لوله ها ازدست رفت
بخاطر همین احساس کردم احتمالا اون لوله هم چسبندگی پیداکرده ک باردار نشدم بخاطر همین تصمیم گرفتم مجددا میکرو کنم
امسال رفتم آزمایش و اسپرم همسر ۱۰۰ میلیون شده بود تصمیم گرفتم میکرو انجام بدم والان روز ۱۲ انتقال هستم
جالب اینجاست ک بعداز مصرف این داروها میل جنسی همسرم خیلی کم بود و عالی شد و دیگه دراینمورد مشکلی نداریم