2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
عزیزم درکت میکنم خسته ای ولی یکم استراحت کن ی مسافرت برو و با روحیه قوی برید دنبال بچه دار شدن ی ...

خیلی ممنونم از لطفت عزیزم نمیشه همین جا یا توی خصوصی بهم بگی آخه من فردا میخام برای ماه آینده اگه میشه داروها رو بگو تهیه کنم ک از الان استفاده کنه

عزیز مهربونم، اینجور که تو گفتی انگار قرار یه قرن دیگه مامان بشی   خیالت راحت سال دیگه این موق ...

مرسی گلم همین کارو میکنم عزیزم ممنونم ایشا... شما هم بارداربشیداونم چندقلو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره‌عزیزم‌ منفیه بتا۱.۲۰ منفیه‌دیگه

عزیزم ناراحت شدم😔😔

انشالله دفعه بعد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
کدوم مرکز میری عزیزم. اسپریژن همسرم خورد دو دوره اصلا هیچ هیچ تاثیری نداشت

عزیزم،من مشهد هستم.

اگه واقعا آسپریژن تاثیر نداره ، استفاده نکنه بهتره؟

دکتر گفت ۳ ماه مصرف کنه.

البته شوهر من مشکل نداره. فقط تحرک کمه که دکتر گفت واسه آی وی اف موردی نداره. خودم اصرار کردم که داروی تقویت اسپرم هم بده تا جنین قوی تری تشکیل بشه.

قیمتش چنده؟

دوستان دیگه اگر همسرتون آسپریژن مصرف کرده لطفا نظرتون رو راجع به آسپریژن بگید.🌷

سلام دوستان

من امروز رفتم پیش دکترم سونو کرد و خداروشکر ساک بارداری رو دید و گفت کیسه زرده هم مشاهده شد.ولی هم چنان لک دارم دکتر گفت خونریزی و لک بینی تو آی وی اف جزو طبیعی ترین مسائله.

ببخشید اگه این چند روز با پیام هام ناراحتتون کردم و ممنونم بابت دعاها و دلگرمی هاتون.. ان شاالله باردارها به سلامتی نینی هاشونو دنیا بیارن و اوناییکه منتظر نینی هستن خیلی زود دامنشون با اولاد سالم و صالح سبز بشه.😘😘❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آزمایشم منفی شد1.20

عزیزم😔😔

واقعا آدم نمیدونه چی بگه 

خیلی سخته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام‌گلم‌ من‌‌۷تا‌ازال‌دی‌مونده‌بود‌بسرلین‌شروع‌کردم روزی‌۵۰تامیزدم باشروع‌استرادیول‌شد‌روزی‌۲۰‌ت ...

عزیزم دنبال پیامت بودم که بهت تبریک بگم تند تند صفحه ها رو رد میکردم تا پیامتو ببینم.خیلی متاسفم ولی حتما مصلحت خدا این بوده نگران نباش ان شاالله با دوتا جنین دیگه ات حتما بازم مامان میشی.فقط حتما قبل از انتقالشون ببین چه کارایی خوبه که انجام بدی تا تاثیر مثبت بذاره.

رویا جون عزیزم چرا اینجوری میکنی با خودت! آرامش خودت رو حفظ کن انقد استرس به اون نی‌نی طفلکی نده او ...

فداتشم گلم آره خداروشکر رفتم دکتر سونو کرد ساک بارداری و کیسه زرده اش دیده شد.نینی داشت خودشو شیرین میکرد.

سلام دوستان من امروز رفتم پیش دکترم سونو کرد و خداروشکر ساک بارداری رو دید و گفت کیسه زرده هم مشاهد ...

خداروهزارمرتبه شکر عزیزم همه نگرانت بودیم خداروشکر ک چیزی نیست مراقب خودتو نی نی نازمون باش ک خیلی بهش استرس دادی دیگه ریلکسِ ریلکس باش ایشاا... بارداری خوبی داشته باشی

سلام دوستان من امروز رفتم پیش دکترم سونو کرد و خداروشکر ساک بارداری رو دید و گفت کیسه زرده هم مشاهد ...

مبارکه

چشم و دلت روشن مامان خانوووم 

خداروهزارمرتبه شکر عزیزم همه نگرانت بودیم خداروشکر ک چیزی نیست مراقب خودتو نی نی نازمون باش ک خیلی ب ...

قربونت برم عزیزدلم خدارو به حضرت زهراش قسم میدم جواب این دل مهربون و پاکتو خیلی زود بده و مامان دو تا جوجه ناز بشی و همه سختیا یادت بره