عزیزم درکت میکنم خسته ای ولی یکم استراحت کن ی مسافرت برو و با روحیه قوی برید دنبال بچه دار شدن
یکی از دوستان من ۵ یا ۶ بار آی وی اف کرد با آزوسپرم خیلی بد ک پزشکان براش کمسیون گرفتند و جواب نگرفت دفعه هفتم اومد تهران الان جنین داره من بهش این داروها را گفتم رفت تهیه کرد و به مدد اهل بیت و امام حسین خودبخود باردار شد و الان ی بچه یکساله داره
اینو میخوام بهت بگم ک اصلا ناامید نشو اگه شما یا هرکسی از دوستان مشکل از شوهرشون هست اصلا نگران نباشید من تضمین میکنم ک بزودی با مصرف این داروها باردار میشید خیلی دلم میخواد همه هم نوعانم باردار بشن منتشونو دارم بتونم راهنماییشون کنم
رفتم حتی کلینیک نازایی گفتم چرا به بیماران این دارو را نمیدید ک جواب مرکز خودتون بالا تر بره بدون اینکه بپرسن چیه گفتند اصلا ما داروی گیاهی قبول نداریم و زیر بار نرفتند
گلم شماره همراهم ۰۹۱۳۱۶۷۹۵۶۲ هست الان نمیتونم صحبت کنم چون مامان میگن تو این شرایط با گوشی صحبت نکن دوهفته دیگه باهام تماس بگیرید
دوستانی ک جواب نگرفتند خیالتون راحت ناامید نباشید با کمال میل کمکتون میکنن و مشکل آقایون تا ۸۰ درصد برطرف میشه و حتی ممکنه خودبخود باردار بشید