2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044757 بازدید | 684409 پست
بچه ها من بی بی زدم ی هاله خیلی خیلی کمرنگ در حد توهم افتاده نکنه مثبت باشه آخه من دیشب انوکسا رو نز ...

وااای عزیز دلم انشاالله ک جوابت مثبت میشه پاشو برو همین الان آزمایش انشاالله خبرای خوبی برامون میاری

فرتیل اید ازچندروز قبل پانکچر خوردی؟بنظرت چقدر تاثیر داشت؟

از یکماه قبل خوردم روزی یدونه نمیدونم چقدر تاثیر داشته چون من سری قبل پانکچر شدم سه تا تخمک داشتم و کلا آمپولام کم بود و کاملا هم با این یکی پانکچرم متفاوت بود داروهام و مقدارشون پس نمیتونم بگم تاثیر فرتیل اید بوده یا نبوده که تعدادی بیشتر شده پانکچر دومم هفده تا تخمک داشتم. اینم بگم دکترم میگفت این مکملها کار خاصی نمیکنن و به میل خودت اگه خواستی بخر وگرنه من تجویز نمیکنم مکملی رو که منم چون اینجا بچه ها تعریف کردن خریدم

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم منم تعیین جنسیت بودم انتقال اولم تو کلینیک امید منفی شد دوماه بعد دوباره انتقال دادم ...

وای چقدر امید بالاست هزینه هاش😕 من تصمیم داشتم این جوجم به امید خدا دنیا بیاد برای دومی برم امید، از خصوصیا تهرانم بیشتره که😐😐😐 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره عزیزم دیگه خونریزی نیست ولی لکه های قهوه ای دارم هنوز که وقتی خودمو خشک میکنم رو دستمال میبینم.. ...

رویا جون عزیزم چرا اینجوری میکنی با خودت! آرامش خودت رو حفظ کن انقد استرس به اون نی‌نی طفلکی نده

اونا جاسون خوب سفت چسبیدن به دلت لک بینی هم واسه همونه! تقریبا همه ivf ایها بخاطر داروها لک بینی دارن نگران نباش گلم

آرزو جون توروخدا دعا کن برام من دیشب آنوکسا رو نزدم آ اس آ و استرادیولمم نخوردم همه رو دوازده باید م ...

آخه عزیزم شما امروز تازه روز ۱۴ انتقال هستی چرا زود همه را قطع کردی پروژسترون را کی قطع کردی خیلی مهمه ولی بقیه داروها را نمیدونم 

شوهرتون کی میاند برید آزمایش ؟ خیلی زود با دکترت در مورد داروهات مشورت کن 

براشماعالی‌جواب‌داده همه‌چی‌بستگی‌به‌جواب‌دادن‌تخمدان‌هانسبت‌به‌داروهس

عزیزم چی شد ازمایش دادی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منتظرم شوهرم بیاد از سرکار برم آزمایش توروخدا دعا کنید برام دارم میمیرم از استرس

عزیزم ان شاالله مثبتی نگران نباش

حتما خبرم کن جواب مثبت رو بهم بگو ذوق کنیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وای چقدر امید بالاست هزینه هاش😕 من تصمیم داشتم این جوجم به امید خدا دنیا بیاد برای دومی برم امید، ا ...

شادن جون تعیین جنسیت هزینه هاش بالاس، اگه نه پاک‌کردن و فریز من ۶ تومن دادم، هر بار انتقال ۲۵۰۰، 

ان شاالله عزیزم.امید به خدا.تو هم مثبت شی امروز و شاد کنی همه رو  

عزیزم شما جنینات چند روزه بودن

شادن جون تعیین جنسیت هزینه هاش بالاس، اگه نه پاک‌کردن و فریز من ۶ تومن دادم، هر بار انتقال ۲۵۰۰،&nbs ...

خدا خیرت بده عزیزم😙😙😙 آخه فاطمیه به اندازه کافی رفتم نی نیه دوم رو دوست دارم برم امید😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسپلینگ گوشیم فعاله، پانکچر و نوشتم پاک کردن 😄

حالا من فکر کردم مخفف نوشتی😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا خیرت بده عزیزم😙😙😙 آخه فاطمیه به اندازه کافی رفتم نی نیه دوم رو دوست دارم برم امید😶

انشااله که نی نیمون به سلامتی دنیا میاد و زود زود میری برا نی نی بعدی . امید خیلی بهتره واقعا، خلوت تر و تمیزتره

وای چقدر امید بالاست هزینه هاش😕 من تصمیم داشتم این جوجم به امید خدا دنیا بیاد برای دومی برم امید، ا ...

اره عزیزم اینم یه کلینیک خصوصیه منم که بدون بیمه بودم همه داروهامو ویزیت  و ازمایشهام آزاد حساب شدن 

انشااله که نی نیمون به سلامتی دنیا میاد و زود زود میری برا نی نی بعدی . امید خیلی بهتره واقعا، خلوت ...

قربونت عزیزم😘 انشاالله مامان شدن خودت به زودی❤

واقعا دیگه حوصله محیط اونجا رو ندارم چون خیلی رفتم ... توکل به خدا ببینم چی برام در نظر گرفته😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40