2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044757 بازدید | 684409 پست
گلم خیلیا اینقدر هزینه میکنند وآخرش روز انتقال جنین تشکیل نمیشه بازم شما امیدتون بیشتره  و خیل ...

ببخشید الان من که هایپر شدم بعد پانکچر دیگه انتقال نمیدن تاکی؟😔

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
بله عزیزم از منم هاله انداخت نمیدونم یعنی چیه  دوستان کی میدونه اگه هاله بندازه یعنی جواب مثبت ...

میتونی عکسشو بزاری؟چند دقیقه بعد هاله انداخت؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنینام چهار روزه بودن دیگه جنینی ندارم باید از اول شروع کنم حتما قسمتم نبوده 

ان شاالله طبیعی مامان بشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ایشاا... عزیزم ناامید نیستم فقط یکم خسته ام دوست دارم ی مدت آرامش داشته باشم.چ داروهایی ب همسرتون دا ...

عزیزم درکت میکنم خسته ای ولی یکم استراحت کن ی مسافرت برو و با روحیه قوی برید دنبال بچه دار شدن

یکی از دوستان من ۵ یا ۶ بار آی وی اف کرد با آزوسپرم خیلی بد ک پزشکان براش کمسیون گرفتند و جواب نگرفت دفعه هفتم اومد تهران الان جنین داره من بهش این داروها را گفتم رفت تهیه کرد و به مدد اهل بیت و امام حسین خودبخود باردار شد و الان ی بچه یکساله داره 

اینو میخوام بهت بگم ک اصلا ناامید نشو اگه شما یا هرکسی از دوستان مشکل از شوهرشون هست اصلا نگران نباشید من تضمین میکنم ک بزودی با مصرف این داروها باردار میشید خیلی دلم میخواد همه هم نوعانم باردار بشن منتشونو دارم بتونم راهنماییشون کنم 

رفتم حتی کلینیک نازایی گفتم چرا به بیماران این دارو را نمیدید ک جواب مرکز خودتون بالا تر بره بدون اینکه بپرسن چیه گفتند اصلا ما داروی گیاهی قبول نداریم و زیر بار نرفتند 

گلم شماره همراهم ۰۹۱۳۱۶۷۹۵۶۲ هست الان نمیتونم صحبت کنم چون مامان میگن تو این شرایط با گوشی صحبت نکن دوهفته دیگه باهام تماس بگیرید 

دوستانی ک جواب نگرفتند خیالتون راحت ناامید نباشید با کمال میل کمکتون میکنن و مشکل آقایون تا ۸۰ درصد برطرف میشه و حتی ممکنه خودبخود باردار بشید

حدودا سه ربع

بعد نیم ساعت اون خط بیبی چکه که میفته و بخاطر تبخیر ادراره

فردا هم بزن اگه زیر نیم ساعت هاله انداخت مثبته ان شاالله باردار باشی

منم روز ۱۱ انتقال جنین بلاستم

بچه ها ایشاا... همتون مادر میشید اما دیر و زود داره ناامید نشید خدابزرگه منم ماه آینده دوباره میرم د ...

عزیز مهربونم، اینجور که تو گفتی انگار قرار یه قرن دیگه مامان بشی  خیالت راحت سال دیگه این موقع فسقلی اومده و برا خونه تکونی عید هیچ کاری نمیتونی بکنی بس که مشغول بچه داری هستی تا اونموقع همینجور باروحیه و امیدوار به کارای درمانت ادامه بده و توکلت به خودش باشه   

گلم اگه شکمتون آب بیاره ممکنه ماه بعد انتقال بدند 

از الان دوغ و سفیده بخورم تا پانکچر بهتر نمیشم؟دکترم بازم بهم امپول سینال داد با همون دوز قبلی نباید کمش میکرد؟

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
من میخوام‌میشه بفرستید اون یکی لینک ابی نبود نمیشد وارد شد

ایدی تو بهم بده تا بیارمت داخل..

درضمن اون لینک کپی کن بزن تو تلگرامت میاره بالا 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
از الان دوغ و سفیده بخورم تا پانکچر بهتر نمیشم؟دکترم بازم بهم امپول سینال داد با همون دوز قبلی نباید ...

نه عزیزم باید بعد پانکچر این موارد استفاده کنی‌..

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥