2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
نفهمیدم عزیزم. این همه اسپرم داشت واسه چی بیوپسی شد؟

یبار مرکزی ک میرفتم آز داد نوشته بود پونصد میلیون بعد یجای دیگه هم آز داد زد صفر دوباره مرکز آز داد زد پونصد میلیون یعنی دوبار ک مرکز ناباروری آز داد پونصد میلیون داشت اما آزمایشگاه ژنتیک ک بیرون انجام دادیم زده بود آزو برا این بیوپسی شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یبار مرکزی ک میرفتم آز داد نوشته بود پونصد میلیون بعد یجای دیگه هم آز داد زد صفر دوباره مرکز آز داد ...

چقدر اختلاف!!!! در نهایت با بیوپسی میکرو کردی؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
منا دکتر قبلیم گفت پرتخمک نیستی این دکتر هم گفت تخمکات زیادنیستن باید تقویت بشن بخاطر ضعیف بودن اسپر ...

عزیزم الان شما در چه مرحله ای هستید ؟

ی سوال دیگه شما ساکن اصفهان هستید؟

بچه ها من بی بی زدم ی هاله خیلی خیلی کمرنگ در حد توهم افتاده نکنه مثبت باشه آخه من دیشب انوکسا رو نز ...

عزیزززززززم ان شاالله مثبته.میتونی عکس بذاری

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزززززززم ان شاالله مثبته.میتونی عکس بذاری

آرزو جون توروخدا دعا کن برام من دیشب آنوکسا رو نزدم آ اس آ و استرادیولمم نخوردم همه رو دوازده باید میخوردم گفتم منکه منفی شدم چرا بخورم اصلا توی عکس مشخص نیست با فلش پیداست

عزیزم ان شاا... ک مثه آز اولت اینم عالیه استرس نداشته باش معمولا میگن ی آز دیگه بده ک خیالشون راحت ب ...

ان شاالله عزیزم.امید به خدا.تو هم مثبت شی امروز و شاد کنی همه رو  

فک کنم ۱۷تایی بود ولی سایزاش خوب نیس همش ۱۴.۱۵بودن سه تاشم ۱۶بود من همین الانشم درد دارم خیلی زیر دل ...

عزیزم سایز ۱۴ و۱۵ تاروز پانچر انشاالله سایزش خوب میشه نگران نباش فقط دوغ شور و سفیده تخم مرغ اب پز زیاد بخور تادانشاالله رحمت آب نیاره

منم‌‌مثل‌اوندفعه‌هستم..نمیدونم‌‌‌فقط‌اینومیدونم‌که‌ خیلی‌خستم😔😔 بارچندم‌انتقالت؟ دکترت‌دلیل‌منف ...

سلام عزیزم ببخشید سینال فکتو تو سیکل انتقال بلند باید تا کیزد؟من از ۲۱ پریودی زدم گفت بزن نگفت تا کی وگفت ۹ یا ۱۰ سیکل بعدی بیا البته باید از سومشم استرادیول روزی سه تا بخورم حالا نمیدونم سینافکتو تا کی باید ادامه بدم میشه لطف کنی راهنمایی کنی

آرزو جون توروخدا دعا کن برام من دیشب آنوکسا رو نزدم آ اس آ و استرادیولمم نخوردم همه رو دوازده باید م ...

اشکال نداره نخوردی یه وعده رو بد به دلت راه نده عزیزم.ان شاالله بدی آزمایش با دست پر برگردی 

یبار مرکزی ک میرفتم آز داد نوشته بود پونصد میلیون بعد یجای دیگه هم آز داد زد صفر دوباره مرکز آز داد ...

پونصد میلیون یا پونصد هزار؟ 

راستی میتونی انوکسا رو الانم بزنی .من چتد بار ساعت نزریق رو تغییر دادم چیزی نشده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت