2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم. قربونت برممم. مرسی. ایشالله قسمت شما هم نی نی های سالم و ناز🥰 من اولین انتقالم منفی شد ...

زی زی همون ک تو چندمین انتقالش خون ریزی داشت فکرکرد پریودشده دیگه ولی رفت ازمایش مثبت بود تی تی هم باید سقط میکرد...ممنونم از دعاهای خیرت عزیزم...ان شاالله ک منم با انتقال دومم مامان بشم...خیلی خوشحال شدم برات گلم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
آرزو ۱۱ساله خرج پدرشوهر و مادرشوهر با من و شوهرمه‌.دیشب ی جریانی پیش اومد با پدرشوهرم بحثم شد به همس ...

قربون دل غمگینت بشم.غصه نخور.خدای ما هم بزرگه.انشا ا.. خیلی زود دلت از ذوق  و خوشی  چراغونی میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم  فقط وقتی دیدم مثبته و دارم درست میبینم به یاد تک تک شماها و کسایی که منتظرن آرزوی مادر ...

مبارکه عزیزم خدایاشکرت یه نفردیگم ازاین بدبختیانجات دادی،هزاربارشکر،ایشالاقسمت همه منتظرا🙏🏻🙏🏻🙏🏻

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

سلام زینبی جونم بازم من با علامت سوال عزیزم من امروز دوازده پریودمه رفتم پیش دکتر طرازی چقدم عجله ای کارمو راه انداخت گفتم دکتر اون هفت تا تخمک که تو بدنمه یه موقع کیست نشه چیکار کنم یه امپول ازاد سازی چیزی بده دوفاستون داد گفت ده روز استفاده کنم  دوفاستون برای چیه ؟؟؟؟

آرزو ۱۱ساله خرج پدرشوهر و مادرشوهر با من و شوهرمه‌.دیشب ی جریانی پیش اومد با پدرشوهرم بحثم شد به همس ...

خدایااااااااموهای تنم سیخ شد،چقدادم بایدنادون باشه اخه،دل شکستن هنره مگه،آخه خداجون برای توکه کاری نداره یه بچه سالم به این دختربده طبیعی دهن همشون بسته شه،یعنی یکی ازآرزوهامه طبیعی بچه دارشیاااااخدایااااچقدحرف بخوریم آخه،خودمون با این همه مشکلات ودواودکترواسترس سروکله میزنیم اونوقت دیگران دارن مارودیوانه میکنن،اخه ساکت بمونین کسی فک نمیکنه شمالالین زندگی هرکس بخودش ربط داره چرااینونمیفهمن اخه خدایاااااا

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
زی زی همون ک تو چندمین انتقالش خون ریزی داشت فکرکرد پریودشده دیگه ولی رفت ازمایش مثبت بود تی تی هم ب ...

عزیزم تا جاییکه من یادمه دیگه اینجا نیومدن.

مرسی مهربون. دونه دونه نوبت همه میشه. نگران نباش عزیزم   

قربون دل غمگینت بشم.غصه نخور.خدای ما هم بزرگه.انشا ا.. خیلی زود دلت از ذوق  و خوشی  چراغون ...

مرسی خواهری انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدایااااااااموهای تنم سیخ شد،چقدادم بایدنادون باشه اخه،دل شکستن هنره مگه،آخه خداجون برای توکه کاری ن ...

نمیدونم بخدا اشکم از دیشب بند نمیاد من موندم آخه چرا من لایق اینهمه حرف شنیدنم.بخدا اگر خودم مشکل داشتم دلم نمیسوخت میگفت لایقه اینهمه حرفم ولی واقعا برام سنگینه این حرفا

البته منم سکوت نکردم و جوابشو دادم ولی دلم خنک نشد دارم سکته میکنم از حرص و ناراحتی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من امروز ساعت ۳ صبح رفتم زدم فردا عملمه درست زدم ؟

ساعت‌چندبایدتومرکزباشی؟

دکترگفته‌ساعت۳بزن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

الهی بمیرم برای دل شکسته ات عزیز دلم 

نمیتونم بگم بهش فک نکن چون اصلا دست خود آدم نیست و تا مدتها این کلام های شکننده تو یاد آدم میمونه .خدا دلت رو این قد شاد کنه و با بچه سالم اینقدر مشغول بشی که وقت نکنی به این چیزا فکر کنی

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نمیدونم بخدا اشکم از دیشب بند نمیاد من موندم آخه چرا من لایق اینهمه حرف شنیدنم.بخدا اگر خودم مشکل دا ...

عزیز دلم سرت سلامت. ولش کن خدا زدتشون، اینام اینجوری خودشونو آروم میکنن که اگه ما خرج انداختیم رو دوششون، خودشون هم کم خرج نمیکنن برای هم. واقعا باید آدم قدرنشناس و ناشکر باشه که این حرفو بزنه. ولی آخه با آدم بی عقل که نباید بحث کرد. حیف نیست انقدر خودتو حرص میدی. همینجور بگو بخند بذار چششون درآد. واقعا بعضی ها خیلی بی لیاقتن. ببخش نتونستم نگم

نمیدونم چیکار کنم بخدا.یک بار انتقال دادم ،منفی شد. از پزشکم راضی بودم.خیلی ها رو به کمک خدا مادر ک ...

دکترت کیه ؟چند تا جنین داری ؟آخه با یه بار که نباید نا امید شد عزیزم 

مسیر خیلی طولانیه ،به نظر من ریسکش بالاست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
الهی بمیرم برای دل شکسته ات عزیز دلم  نمیتونم بگم بهش فک نکن چون اصلا دست خود آدم نیست و تا مد ...

انشالله