2777
2789

کجایی مگ نگفتی از رگ گردن نزدیکترین پس کجایییییی😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جای اینکه اینجا صداش بزنی ....پاشو دو‌رکعت نماز بخون اونجا صداش بزن هر چیزی یه قیمتی داره میخوای دل خدا بدست بیاری باید بعضی چیزا ...گناه....اینا رو کنار بذاری ...با دل پاک صداش بزنی محال جواب نده اگر حاجتت هم نگیری یه جوری اروم و‌ راضی ت می‌کنه...خدا تمام داشته ها و نداشته هاش حکمته پس صبور باش بهش توکل و اعتماد کن

ولی هر وقت دلم شکسته و بهش رو آوردم ،گفتم خدایا جز تو کسی رو ندارم یه ورق برام رو کرده که فقط از دست خودش برمیومده،اگه عشکی میریزی بگو خدایا این اشکیه که میگه جز تو کسی نمتونه با اشک دارم دنبالت میگردم کارمو درست کنی بعد بسپار به خودش،خدا هست مابلد نیستم درخواست کنیم وگر نه حال خیلیا خوشه

میدونی چرا به حاجت ها نمی‌رسیم...چون لقمه حرام وارد زندگی ها شده همه به فکر پولن اصلا مهم نیست از کجا فقط پول...چون نمازی اصلا وجود نداره مساجد خالی ..قران اصلا از تو خونه ها حذف شده...چشم ها آلوده اند...دلها درگیر عشق های مزخرف و دروغی شدن...دروغ تهمت زنا ربا فحشا ...زیاد شده..حرمت ها ازبین رفته...نجسی و پاکی با هم یکی شدن...بچه بودم می‌گفتن لاک وضو باطل می‌کنه کسی ک لاک می‌زنه نماز خون نیست ولی نماز نمی‌خونین آیا غسل هم ندارید...چجوری می‌رید حرم با اون ناخون مصنوعی ها چجوری می‌رید امام رضا ...اشتباه نکنی ها من به تو که داری اینو می‌خونی نمیگم ...کلی گفتم به خودمم میگم....میخوام بگم خدا هست ما نیستیم از بس سیاه شدیم ...باید توبه کنیم...باید آقامون بیاد برای فرجش دعا کنیم

همین الان داری تهمت میزنی گناهای خودتو شمردی تاحالا؟

من هرشب گناهام می‌شمرم نگران من نباش...در ضمن نمیشه به کسی ک نمیشناسی تهمت بزنی تو کی هستی ک من به تو یا کس دیگه ای تهمتی زده باشم. حرفهایی ک زدم هیچکدوم نه دروغ بوده نه تهمت نه هیچی متاسفانه واقعیت های زندگی این دوره است ک همه باهاش آگاه یا ناخودآگاه درگیرن...من با کسی ک‌نمیشناسم نه جنگ دارم نه دعوا...کاری به کسی هم ندارم