2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نمیدونم ☹️

سلام عزیزم‌خوبی وای دختر خیلی خوشحال شدم دیشب یهو اومدم‌تاپیک گفتم‌ی نگاه بندازم بینم کیامامان شدن..من‌بعد انتقالم ک منفی‌شدم دیگ زیاد نیومدم‌سایت خیلی کم..ولی همیشه دلم اینجا پیش همتون بود و به فکرتون بودم نمیدونم کیاااا مامان‌شدن....عزیزم مبارکت باشه الهی بسلامت به دنیا بیاد...رفتی پیش کدوم دکتر با اولین انتقال‌برات گرفت؟؟ 

از زی زی چخبر تی تی چخبر؟؟ کلی از بچه ها تو ذهنمم هستن...الهی ک‌همگیشون مامان‌شده باشن...من ان‌شاالله سال جدید میرم واسه‌انتقال دومم برام‌دعاکن‌عزیزم...

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقال دوم پرا از علائم بودم که منفی شد این یکی هم بدون علائم منفی شد

ای بابا😔

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان وقت همگی بخیر. یه سوال.میگم میشه جنین هام رو از اهواز انتقال بدم تهران.که تهران درمان ر ...

سلام عزیزم ببخشید ک من جواب میدم نمیدونم میشه یا ن اما میدونم ریسک بالایی داره و ب ریسکش نمی ارزه بعد اهوازم واقعا دکترای خوبی داره حیف ک ریسک کنی اما اگه خواستی اینکارو بکنی با چندتا دکتر مشورت کن

فدات شم چشم حتما الان همه امیدم فقط خداس خیلی چشم انتظار معجزشم شما که بارداری از ته دلت برای من بخو ...

خدا برادرت رو رحمت کنه منم برادر جوونم رو از دست دادم میدونم چقدر سخته. استرس این کار زیاده  کاش با یک مشاور خودتو آروم کنی. 

خدایا شکرت
سلام عزیزم ببخشید ک من جواب میدم نمیدونم میشه یا ن اما میدونم ریسک بالایی داره و ب ریسکش نمی ارزه بع ...

نمیدونم چیکار کنم بخدا.یک بار انتقال دادم ،منفی شد.

از پزشکم راضی بودم.خیلی ها رو به کمک خدا مادر کرده،ولی واسه من خیلی تعجب کرد که نشد،گفت فقط میتونم بگم قسمت نبود چون همه چی عالی بود.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
سلام نیلو جون خوبی خواهری با طرازی ویزیت شدی؟چی گفت

هیچی دیگه ثمین جان ژنتیک که اونجوری گفت دلسرد شدم دیگه با طرازی ویزیت نشدم رفتم دوباره مام

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
متاسفم عزیزم انشالله بزودی دلت شاد شه

سلام عزیزم .همیشه به یادتم .امیدوارم همین ماه باردار شی عزیز دلم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
عزیزم جنینها رو که جابجا کنی خیلی کیفیتشون میاد پایین خیلیها میگن بهتره از اول پانکچر کنی بجای اینک ...

اگه از اول پانکچر کنم دوباره باید کلی هزینه کنم.نمیتونم.

انتقال دوم پرا از علائم بودم که منفی شد این یکی هم بدون علائم منفی شد

هیچ دلیلی بهت نگفتن؟ شما که اصلا مشکلی نداشتین. کاش اخرین بار میگفتی ۳ روزه انتقال بدن

خدایا شکرت
هیچی دیگه ثمین جان ژنتیک که اونجوری گفت دلسرد شدم دیگه با طرازی ویزیت نشدم رفتم دوباره مام

عه انشالله که هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....