2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نمیدونی چه حالی دارم کل بدنم داره مثل بید می لرزه. خدایا به بزرگیت قسم این حال خوب رو ازم نگیر و این ...

حالتو خریدارم. ☺️ دعا می کنم همه چیز به خوبی برات پیش بره. منم این دفعه دارم آماده میشم برای پانکچر دومم. ایشالا تک تکمون به زودی مامان میشیم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

دوستان‌من‌امروز‌ساعت‌۱۱‌میرم‌روز‌۱۰‌انتقال

به‌نظرتون‌میتونم‌رانندگی‌کنم؟

حدودا‌۴۰دقیقه‌بایدرانندگی‌کنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه‌مامانی چقدرذوق‌کردم..خداروهزارمرتبه‌شکر عکس‌بی‌بی‌چک‌بفرست‌نگاه‌کنیم‌ذوق‌کنیم جنین‌هات‌چند ...

سه روزه ۳ تا.

نمیتونم عکس بذارم قبلا میشد الان نمیشه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سه روزه ۳ تا. نمیتونم عکس بذارم قبلا میشد الان نمیشه

آهان‌بلدنیستی‌لینکی‌بفرستی

منم‌بلدنیستن🤭🤭

قشنگ‌قرمزشده‌یاهاله‌انداخته؟

احتمالا‌دوقلو‌یه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دوستان امپول hcg ازاد سازی چند ساعت قبل عمل زدین؟

۳۶ساعت‌قبل‌عمل

دکترمن‌گفته‌بود۹بزن

امامن‌تابزنم‌شد۱۰..خیلی‌بهترشدبه‌نظرم‌ساعت‌۱۰‌پانچرشدم

عزیزم امپول ازادسازی چند ساعت قبل پانکچر زدین ؟

فکر کنم ۳۶ساعت 

من اخرین پانکچرم دوسال و نیم پیش بود 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من امروز ساعت ۳ صبح رفتم زدم فردا عملمه درست زدم ؟

دکترت گفت ۳صبح بزن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
😭😭😭😭😭 ان شاالله درست باشه.من میمیرم تا ۵ شنبه.چیکار کنم؟؟؟؟.به شوهرم نگفتم.باورم نمیشه.میترسم ...

عزیزم😍😍 دیدی من مثبت شدم می گفتی سوالا شروع شد من اولین نفرم ،بهت گفتم تو که مثبتی ان شاالله😍

خدارو هزاران بار شکر گلم خیلی برات خوشحال شدم مطمئن باش بیبی الکی مثبت نمیشه ولی بمون همون پنج شنبه برو آزمایش که قشنگ بتات رفته باشه بالا.ان شاالله این لحظه  قسمت همه ی خانومای منتظر 🤲🤲

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نمیدونی چه حالی دارم کل بدنم داره مثل بید می لرزه. خدایا به بزرگیت قسم این حال خوب رو ازم نگیر و این ...

منم از صبح دارم دل دل می کنم جراتشو هنوز پیدا نکردم بی بی چک استفاده کنم بس که منفی دیدم