2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045060 بازدید | 684424 پست
سلام ثمین جون خوبی؟ گلم فکرکنم شما الان ابن سینا تحت درمانی درسته،؟ میخوام جنین هامو از گاندی ببرم ...

سلام عزیزم بله من ابن سینا میرم والا دکتراش همه خوبن ولی من طرازی رو بیشتر میپسندم فقط گاهی نیستش و دکتر جایگزین بجاش میذارن اینش بده ولی از اینکه همه چیز رو بررسی میکنه و دارو میده من خوشم میاد ازش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بله من ابن سینا میرم والا دکتراش همه خوبن ولی من طرازی رو بیشتر میپسندم فقط گاهی نیستش و ...

پس یعنی منم با طرازی وقت بگیرم آخه خیلیا بد گفتن شما پیشش میری چه جوریه پیگیر همه چی هست. من با ذنوبی وقت گرفتم ولی اصلا نمیشناسمش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پس یعنی منم با طرازی وقت بگیرم آخه خیلیا بد گفتن شما پیشش میری چه جوریه پیگیر همه چی هست. من با ذنوب ...

والا من ازش راضیم از اینکه تموم جوانب رو میسنجه خوشم میاد ازش.وگرنه من سالها تحت نظر دکترای مختلف بودم نهایتا همه چیز دست خداست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
والا من ازش راضیم از اینکه تموم جوانب رو میسنجه خوشم میاد ازش.وگرنه من سالها تحت نظر دکترای مختلف بو ...

خب خیلی خوبه که تمام جوانب رو میسنجه اتفاقا من هم یکی رو میخوام اینجوری باشه

پس یعنی منم با طرازی وقت بگیرم آخه خیلیا بد گفتن شما پیشش میری چه جوریه پیگیر همه چی هست. من با ذنوب ...

مثلا بعضی دکترا اگه منفی بشی دفعه بعد انتقال نیده ولی اینکمیگه نه سومین پری باید باشه که بدن به حالت طبیعی برگرده بعد دارو در کل برو ۲،۳تا دکترشو ببین‌با کدوم‌خودت اکی تری

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم بله من ابن سینا میرم والا دکتراش همه خوبن ولی من طرازی رو بیشتر میپسندم فقط گاهی نیستش و ...

ممنون عزیزم ... منم اسم طرازی رو خیلی شنیدم قسمت بشه و حال روحیم بهتر شه میرم تهران بازم😔😔

از پنجشنبه که آزمایشم منفی شد خیلی افسرده ام خیلی دلم شکسته  خصوصا اینکه پریود شدم چند تیکه لخته بزرگ تیره دفع کردم من مطمئنم تا روز ده باردار بودم یهو یه کمر درد عجیب گرفتم انگار همون موقع دیگه جنینهام متوقف شدن ... سری پیش که منفی شدم پریود مثل همیشه بود .. 😔

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
مثلا بعضی دکترا اگه منفی بشی دفعه بعد انتقال نیده ولی اینکمیگه نه سومین پری باید باشه که بدن به حالت ...

گفتم اگه با یکی اولین بار برم شاید نشه عوضش کنم حالا باید بپرسم‌اگه بشه همین کارو میکنم چندتا رو ببینم بعد انتخاب کنم

من طاقت ناباروری ندارم من کم آوردم یه آدم استرسیم به نظرت یه آدم روانی مثل جواب میکروش مثبت میشه من ...

عزیز دلم خدا بهت صبر بده خیلی سخته خیلی

ببین دور و ورت رو 

تو تنها نیستی همه اینجا مشکل دارن 

خودتو قوی کن روحیه ت رو هر جور شده بساز هر چند که سخته

اول روحیه بعد قدم گذاشتن تو این مسیر وحشتناک

دوباری که اومدم تهران هر بار که دکتر ژنتیک داشت صحبت میکرد از شدت فشار عصبی کتف و گردنم خشک شده شوهرم تو موسسه واسم مالیده تا یکم آزاد بشه 

خیلی سخته خیلی،اینکه نگاه به دور ورت کنی و ببینی چرا بقیه پس انقدر راحت باردار میشن،اما با دیدن اینا نباید ناشکری کنیم نباید بشکنیم باید به حکمت خدا ایمان داشته باشیم یقین دارم بهترینا در انتظار تک تک دوستام هست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بعد ۹ سال زندگی و یک سال اقدام ناموفق حالا باید برم میکرو کنم من به اندازه کافی بعد فوت داداشم داغون ...

عزیزم کاملا درکت میکنم .من میکرو اولم دقیقا شد تو مراسم بابام.اصلا نمیدونستم باید چیکار کنم دارو بخورم آمپول بزنم یا ولش کنم .بابام یهو فوت شد یعنی اصلا بیماری چیزی نداشت .سکته کرد.نمیدونی چی حالی داشتم اصلا به بچه فک نمی کردم دیگه داغون شدم و این باعث شد منفی بشم.توقعی نداشتم یعنی انتظار مثبت شدن نداشتم .تازه الان بیشتر از دو سال گذشته تا تونستم به خودم بیام و دوباره بیفتم تو پروسه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیز دلم خدا بهت صبر بده خیلی سخته خیلی ببین دور و ورت رو  تو تنها نیستی همه اینجا مشکل دارن& ...

ممنونم قربونت برم. آره به خدا خیلی سخته خیلی ناراحت شدم دو بار اومدی انشالله دیگه هیچ وقت نیای و خدا کمکت کنه بازم خوبه که عزیزایی مثل شما کنارم هستن و بهم قوت قلب میدن منم تمام تلاشمو میکنم‌که آروم باشم به خدا الان یه هفتس مچ دسته راستم از درد داره میترکه