2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسم‌الله‌بگو‌وشروع‌کن اول‌ازهمه‌دکترعالی‌ودلسوزپیداکن‌بعدشم‌بسپاربه‌خدا انرژی‌مثبت‌براخودت‌بفرست.. ...

قربونت برم انشالله. همین پیدا کردن دکتر هم خیلی بهم استرس داده و یه دلیلش همینه آدم‌نمیدونه کجا بره و به کی اعتماد کنه من الان مرکز ابن سینا میرم نمیدونم خوبه یا نه خدا باید کمکم‌کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چه خوب عزیزم 😍😍ان شاالله گل پسری رو سالم بغل کنی گلم  دعا کن برا منم اینطور باشه خانومی منم ...

قربونت عزیزم❤❤❤ به امید خدا همه چی خوب پیش میره برات😍

22 انتقالم بود هم ساک رو دید هم قلب، فکر کنم یا شش هفته بودم یا شش هفته و دو روز

جنینامم یه سه روزه بود و دوتا پنج روزه که دکترم گفت احتمالا سه روزه گرفته که قلبش زود تشکیل شده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
باز اون هم جای شکر داره.اگه خدا بخاد میشه

انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خب‌خداروشکر انشالله‌‌خداایندفعه‌بهت‌یه‌جفت‌دوقلوی‌نازمیده ماهم‌به‌حکمتش‌‌کیف‌میکنیم‌..

انشاله عزیزدلم..خدا از دهنت بشنوه.

واقعا خیلی ممنون

انشاله که خدا دل شما رو شاد کنه

قربونت برم انشالله. همین پیدا کردن دکتر هم خیلی بهم استرس داده و یه دلیلش همینه آدم‌نمیدونه کجا بره ...

به‌نظرم‌برومرکزمام

تعریف‌دکترهاشم‌خیلی‌شنیدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
انشالا به حق بزرگی خدا که کلی تخمک داری که همش جنین تپل میشه میمونه برات عزیزم

یه دنیا ممنون انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنونم گلم خدا عزیزاتو براتون حفظ کنه انشالله

عزیزم خدا داداشت رو رحمت کنه..خواهر منم جوون فوت کرده..میفهممت خیلی خیلی سخته

ولی هممون درنهایت چه زود چه دیر میریم پیش خدا.جای هممون پیش خداست.خودت رو ناراحت نکن عزیزم

ببین عزیزم من یدفعه باردارشدم با آی وی اف تو اوج خوشحالیم سقط شد متاسفانه بعد از اون همین برج هفت رف ...

آفرین عزیزم به این روحیه همیشه خوب باشی

چرا چند روز گلم انشالا نی‌نیا گلیا ۹ماه تموم مهمونت هستن بعدم میان بغلت 

عزیزم خدا داداشت رو رحمت کنه..خواهر منم جوون فوت کرده..میفهممت خیلی خیلی سخته ولی هممون درنهایت چه ...

آخی عزیزم خدا بیامرزدش روحش شاد درست میگی فقط از خدا میخوام بهم کمک کنه زودتر من مادر بشم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

خانما یه سوال دارم..ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده. منpco هستم و هر دفعه قبل از انتقالم یه ماه hd میخورم بعد که پریود شدم شروع میکنم استرادیول خوردن و اون ماه انتقالم میشه..میگم یعنی تو همهpcoها حتما باید یه ماه قبل از انتقالشون قرصhd بخورن؟؟یا فقط دکتر من اینطوری واسم تجویز میکنه؟