2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
چی شده عزیزم

من طاقت ناباروری ندارم من کم آوردم یه آدم استرسیم به نظرت یه آدم روانی مثل جواب میکروش مثبت میشه من اصلا طاقت هیچی رو ندارم بعد فوت داداشم چرا خدا باید این بلا رو سرم می آورد خودش که میدونه من چقد بدبختم چرا با من اینکارو کرد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارچين جون دكترصدري رفته بودي ؟ هيچيشون نيست ان شاءالله كوچيك تر بودن يكيشون رو كه از اولم مي دونست ...

بله عزیزم. صدری رفتم

آره اما فکر نمیکردم مساله ای باشه. چی بگم انشالله خیره

انشالله زودتر خبرهای خوب فسقلی شما❤️

مبارکه عزیزم ایشالا بارداری خوبی و تجربه کنی و نی نی نازتو سالم بغل کنی😍

سلام عزیزمِ.شماباردارهستیدالتماس دعا.ان شالله نینی تون راسالم بعل بگیرید.حس خوبی به شمادارم دلتون خیلی پاکه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
مبارکه عزیزم ایشالا بارداری خوبی و تجربه کنی و نی نی نازتو سالم بغل کنی😍

ممنونم مامان ماهک عزیزم ان شاالله شمام به سلامتی زایمان کنی و گل پسرتو صحیح و سالم بغل کنی 😍😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم، بله خیلی ام خوبه خداروشکر😍😍😍 منم روز دوازده 162 بودم روز شونزده 1180 من روز 22 انتق ...

چه خوب عزیزم 😍😍ان شاالله گل پسری رو سالم بغل کنی گلم

دعا کن برا منم اینطور باشه خانومی

منم قراره روز ۲۲ انتقال برم سونو ولی اصلا نمیدونم الان دقیقا چند وقتمه🙄 راستی جنینای من سه روزه بود الانم ۱۷ انتقالم.

شما چند هفته ات بود که هم ساک دیده شد هم قلب؟

سلام دوستان.انشاله که همه انتقالی ها مثبت بشه.من شنبه آزمایش دادم و منفی شدم.حالم خیلی خراب بود و هس ...

عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم😔عصری همش فکرم پیشت بود که چی شد. ان شاءالله دفعه بعد حتما مامانی عزیزم 

سلام عزیزمِ.شماباردارهستیدالتماس دعا.ان شالله نینی تون راسالم بعل بگیرید.حس خوبی به شمادارم دلتون خی ...

سلام بله ممنون لطف دارین انشالا قسمت خودتون

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود