2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
سلام دوستان من‌ چهارشنبه دوتا جنین بلاست و هچینگ انتقال دادم دو سه روز اول گاهی تخمدان تیر میکشید ول ...

سلام عزیزم بچه های گروه میدونن که من هیچ هیچ علایمی نداشتم هر روز میومدم گروه می‌پرسیدم چرا من علایم ندارم ولی اصلا به علائم نیست خدارو شکر هم خدا لطفشو شامل حالم کرد مثبت شدم فقط و فقط توکلت به خدا باشه ان شاالله که مثبت میشی 🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مراقب خودت باش اگر شوهرت اصرار داره برو ویزیت شو تو که وقت گرفتی حرفاشونو همه چیز رو کنار هم مقایسه ...

الان چیکار می کنی دوباره انتقال میدی ابن سینا. همه مراکز اینطوری ان باید سریش بشی تا جواب درست بگیری. اختلاف قیمت خیلی خیلی زیاده

خدایا شکرت
بله. تهران کجا انجام میدن؟ ساری همینجا حضرت مریم انجام میده با میکرو. دیگه اگه خدا بهمون رحم نکنه کا ...

حضرت مریم کارش خوبه؟ دکتر شیده نصر اونجا کار می کنه؟ تهران رفت و امد خیلی سخته رویان خیلی ادمو می کشونه تهران

خدایا شکرت
بله. تهران کجا انجام میدن؟ ساری همینجا حضرت مریم انجام میده با میکرو. دیگه اگه خدا بهمون رحم نکنه کا ...

نظر شخصی خودمو میگم میتونه اشتباه باشه برداشتم از پزشکها . خودت باتوجه به شرایطت تصمیم بگیر . من هیییچ کدوم از پزشکهای حضرت مریم رو قبول ندارم نه پزشک زنان نه اورولوژیستشون . خودم تو ابن سینا انجام دادم و فقط دکتر طرازی رو معرفی میکنم اما تو تهران خیلی از مراکز هستن مثل رویان ، مام و ... رفت و آمد به تهران به مراتب راحت تر از رفت و آمد به اصفهان هست . دسترسی به همه چی راحت تره و مطمئنم از لحاظ پزشکی مراکز تهران در هر صورت به روزتر هستن . تو حضرت مریم من پیش خیلی از پزشکهاش رفتم شاید باورتون نشه اطلاعات خودم بیشتر از اینا بود . تو این راه هم انتظار شنیدن هرچیزی رو باید داشته باشی در هر صورت باید بپذیریم که طبیعی باردار نمیشیم و مشکلاتی هست . اول از هر چیز رو خودت کار کن ظرفیتت رو خیییلییی ببر بالا چون وقتی تو مراکز ناباروری قدم میزاری یعنی پذیرفتی که مشکلی هست ممکنه واقعیت هارو به بدترین شکل ممکن بگن بهت اونا وظیفه دارن که بگن و مطلع کن مریض و این ما هستیم که باید ظرفیت پذیرشش رو داشته باشیم . من بارها تو مسیر برگشت کل راه رو گریه کردم از حرفهای  پزشکها . بعد با خودم کنار میومدم اونا وظیفه داشتن به من بگن و من باید بپذیرم . 

سلام دوستان من‌ چهارشنبه دوتا جنین بلاست و هچینگ انتقال دادم دو سه روز اول گاهی تخمدان تیر میکشید ول ...

بله میشه اخه خیلی کوچیکه معمولا خانم ها بعد عقب افتادن پریود شک به بارداری می کنن وگرنه هیچ علائم دیگه ای ندارن

خدایا شکرت
الان چیکار می کنی دوباره انتقال میدی ابن سینا. همه مراکز اینطوری ان باید سریش بشی تا جواب درست بگیری ...

آخر این ماه میرم ابن سینا با دکتر طرازی ویزیت بشم اگه همه چی خوب بود جنینها رو از رشت میبرم ابن سینا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
شوهر من بخدا آنقدر بی زبونه. کاملا هم همکاری می‌کنه. رژیمش رو رعایت کنه کامل. دارو بخوره . هرجا بگم ...

عزیزم اصلا ساری با تهران قابل مقایسه نیست برا یکی از دوستان باdfi38میکرو کردن واصلا این گزینه رو چک نکردن.به نظرم حتما برو مام.من به یکی ازاشناهامون که تو شهرستان اسپرم صفربود و گفته بودن اهدایی گفتم بره مام و خداروشکر اسپرم پیدا کردن تومام.بااینکه توبیضه اش نبوده ولی امپول گرون زدن به مرد و از زیر شکم اسپرم پیدا کردن.والان فک کنم۸تا ایناجنین داره که ۵تاش عالین.رفت وامد و الاف کردن مام خیلی کمتره یکم به نسبت هزینه اش بیشتره.ولی به نظرم ارزش داره.جنینشناسشونم خیلی قویه

نظر شخصی خودمو میگم میتونه اشتباه باشه برداشتم از پزشکها . خودت باتوجه به شرایطت تصمیم بگیر . من هیی ...

عزیزم یه سوال

دکتر طرازی واتساپی  چیزی در اختیار بیمارای شهرستان میذاره که هر وقت سوال داشتن اونجا بپرسن

چون دکتر علیرضایی گفت تو دایرکتم سوال داشتی بمرس

هر دفعه پرسیدم جواب داد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چی بگم والا .من که از دست حکمت خدا کلافه شدم دیگه

میخوام بگم اینجوری نگو خدا قهرش میگیره میبینم حقم داری ادم خسته میشه.بازم توکل بخدا .خودش حاجت دلتو بده اونم به بهترین شکل

@زینبی_بابا      عزیزم من دو روز مداوم سردرد داشتم. فکر کنم به خاطر آلودگی هوا بود ...

سلام

تو این هوا که اصلا نرو بیرون فقط استامیوفن  ساده بخور سرت و ببند برو جای تاریک پاتو بالا بگیر یبار اشکال نداره ولی دیگه نخور 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود