2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایییی عزیزم پس من که میترکم اینجوری75هستم الان.   چاقالووو

بارداری همینه جانم خودتو آماده کن خلاصه😅😅😅

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ای جانم انشالله حتمابخداهروزسرنمازهمتون دعا میکنم مامان بشید, یکیم شنبه پیش انتقال داده اونم یادمه. ...

فداتشم عزیزم لطف داری ان شاالله که همه ی خانومای منتظر خیلی زود مامان شن و دلشون شاد💓

عزیزم خدا گفته از من زیاد بخواه تو هم دوقلو میخوای که ان شاالله به امید خدا مامان دوتا فسقلی ناز میشی😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
وای بایز خوبه اخراش بوده اره خیلی خطرناکههههه ایشالا هردوشون بسلامت میان خونشون 🤗

آره واقعا خدارو شکر 

ممنونم عزیزم ان شاالله

ممنون قربونت برم. فسقلیاات کی معلوم میشه جنسیتشون؟؟ اینقدرذوق دارم

عزیزمم. ولله فکر کنم الان خیلی زوده برای جنسیت. لابد ریزه تر هم هستن، احتمالی که تو ان تی میدن خیلی ضعیف باشه. حالا دو هفته دیگه برم ببینم چه حدسی میزنه دکتر   

عزیزم نکی خوام دلداری الکی بدم بهت  ولی من روز دوم یا سوم انتقالم بود که باخبر شدم دوستم که سه ...

باز خداروشکر که مشکلی پیش نیومده برات گلم

ممنونم بابت دلگرمیت عزیزم ان شاالله که بارداری خیلی خوبی رو پشت سر بذاری😘

😅 من ابن سینا بودم. ولی بعد مثبت شدن نمیرم اونجا. دیگه گفتم چیزهای مهم رو برم جاهایی که مطمین تره. ...

میشه بپرسم از این به بعد با کدوم دکتر میخوای ادامه بدی ؟ 

خداجونم شکرت       
بارداری همینه جانم خودتو آماده کن خلاصه😅😅😅

سلام خوبی؟ شازده پسرت چطوره؟ شادن جون تاریخ زایمانت رو کی زده؟ من تازه شدم 59 کیلو. همسرم همش میپرسه بعد زایمان شکمت چی میشه؟ 😅😅 همیشه شکمم تخت بوده، الان براش سوال شده. راستی من هنوز یک قلمم واسه نی نی خرید نکردم!! 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آخی عزیزم ثمین جون اینجوری نگو گناه کجا بود!  قسمت هر کی یه چیزه انشالا تو قرار بار هجدهم ماما ...

خداکنه خواهر .  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم خوبی‌؟  ببین گلم سونوی غربال رو باید متخصص رادیولوژی و سونوگرافی انجام بده،یا پرینا ...

باشه ممنون 

سونو غربال رو رفتم قسمت سونو داپلر وقت گرفتم 

آزمایشم گفتن بعد سونو میفرستن 

واسه همون روزم پیش دکتر حافظی وقت دارم 

برام دعا کن زینبی جون 

راستی ممنون که در مورد سی دی گفتی 😍

خداجونم شکرت       
نه عزیزم  به دکتر هم گفتم آسپرین نمینویسی برام  گفت نه من بعد از انتقال انوکسا میدم

آهان

احتمالا‌آنوکساروشروع‌کنی‌بهتربشی

چون‌استرادیول‌خونو‌غلیظ‌میکنه‌‌‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻