2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
شادن دوقلو بارداری جنسیتاشون چیه

پایین پستت کنار قلب یه فلش هست، برو رو پست اونی که میخوای جوابش رو بدی بعد رو اون فلش کلیک کن، میارتت تو ارسال نظر. اونجا حرفت رو بنویس و ارسال کن. اینجوری میشه ریپلای کردن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انتقال منفی یعنی کلا نگرفت یا دفع شد؟  عزیزم شاید داخل واژن و رحمت هنوز زخم هست با ک ا ندوم ا ...

آها، نمی دونم ولی بعد اینکه داروهارو قطع کردم لخته خون زیاد اومد شاید دفع شد.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من یکی از دوستام‌ اینطور بود‌ واژنش خشک شده بود خیلی حالا نمیدونم بخاطر شیافه یا چی  اما اون‌س ...

شاید، ایندفعه برم دکتر میپرسم. خودمم حس می کنم خشکی و زخمه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام هفته ی ۳۶ زایمان کرد، فشارش خیییلی بالا رفته بود ۲۰ روی ۱۲ بود دکترش گفته مسمومیت حاملگیه خیلی ...

وای بایز خوبه اخراش بوده اره خیلی خطرناکههههه ایشالا هردوشون بسلامت میان خونشون 🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ان شاالله که هیشکی تو این راه ناامید نشه منم بینشون خیلی به این فسقلی ها دل بستم خدا کنه مثبت شم خوا ...

ای جانم انشالله حتمابخداهروزسرنمازهمتون دعا میکنم مامان بشید, یکیم شنبه پیش انتقال داده اونم یادمه. همتون, من دلم روشنه انشالله بااین انرژیت حتماکوچولوهات میگیرن. 

اره راست میگی فراموش کردم اینبار جوری باور کردم مامان میشم که خخخ میترسم برم انتقال از مسئولیت بچه داری. حالامواد مصرفیم قوی بوده لابد خخخ توهم زدم دوتاشم میگیرن.     

نمیدونم دکتر ۳۸عمل میکنه یا ۳۹ ...ولی تو سونو ۱۶اردیبهشت زدن که اگه ۳۸ هفته عمل کنم میشه همون اولای ...

بسلامتی سزارین معمولا ۳۸ هفته و ۴،۵روز ولی منم ایشالا اگه بشه می خوام ۳۹ سزارین بشم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آسپرین‌هم‌استفاده‌میکنی؟ من‌اونطورنیستم.بلاخره‌داروهای‌هورمونی‌‌براهرکی‌یجور عوارض‌داره‌دیگ

نه عزیزم 

به دکتر هم گفتم آسپرین نمینویسی برام  گفت نه من بعد از انتقال انوکسا میدم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم ایشالا به سلامتی انتقال بدی وکنجدات بچسبن به دلت ...اینا عوارض داروهاست دیدم خیلیا پادرد داشتن ...

ممنون عزیزم

انشالله روزی همه منتظرا 

دقیقا منم پای چپم درد میکنه به دکتر گفتم واسم آسپرین بنویس گفت بعد از انتقال انوکسا میده 

ممنون از راهنماییت عزیزم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
پاشاخانمی من جمعه  انتقال دادم به نظرت کی دیگه بلند شم. الان فقط برای غذا سرویس بهداشتی و نم ...

عزیزم تا سه روز کافیه .. منم چهارشنبه انتقال دادم تا شنبه صبح که برگشتیم شهرستان خونه خاله ام بود اکثر روی تخت درازکش ولی خوب یکی دوساعت شبها میرفتم توی پذیرایی پیششون.. از شنبه که برگشتیم تقریبا استراحت ولی خب یه سری کار مختصر و سبک تو آشپزخونه میکنم و ساعتی یکبار هم دورخونه قدم میزنم ... 

بیشتر از سه روز استراحت اصلا خوب نیست 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊