2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم آره واسه شما زود میگذره 😂😂😂😂منم تو نه هفته ام عزیزم  سه هفته ی دیگه میرم ...

😅

من ابن سینا بودم. ولی بعد مثبت شدن نمیرم اونجا. دیگه گفتم چیزهای مهم رو برم جاهایی که مطمین تره. آزمایشگاه رو دکترم توصیه کرد. سونو رو خودم انتخاب کردم. 

سلام بچه ها ببخشیدا شرمنده دیروز نزدیکی داشتیم البته خیلی بااحتیاط خودشم تومرکز مامیگفتن نزدیکی ب لانه گزینی بیشتر کمک میکنه بعد نزدیکی من ازدرد گودی کمرم تاصبح نخوابیدم همش حوله داغ میکردم و میزاشتم ب نظرتون کمرم شل ده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها ببخشیدا شرمنده دیروز نزدیکی داشتیم البته خیلی بااحتیاط خودشم تومرکز مامیگفتن نزدیکی ب لا ...

سلام عزیزم ، نباید نزدیگی داشته باشی ، تا ۳ ماه اول میگن نزدیگی نداشته باشید  چه برسه وقتی انتقال دادی ، 

قبل انتقال میگن خوبه نزدیکی نه بعدش 

@لی_لا1     @nazaniin74 @bopo     @faribakhanoomi     خانوما ...

عزیزم حساس نشو شکم منم هنوز کوچیکه مثل اطرافیانم که باردارن میشن اونقدی بزرگ نشده.من الان ضربه هاشو از روشکمم حس میکنم شما چی ؟ازمایش قندو انجام دادی من امروز انجام میدم

ممنونم که میخونی خواهر گلم ان شاالله که بهترین ها برات پیش بیاد😘

قوربونت

دعاکردن‌تنهاکاریه‌که‌میتونیم‌درحق‌هم‌دیگ‌بکنیم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دخترا من تو سیکل انتقالم و پنج شنبه به امید خدا ۳ تا جنین ۳ روزه انتقال میدم  از وقتی استرادیو ...

آسپرین‌هم‌استفاده‌میکنی؟

من‌اونطورنیستم.بلاخره‌داروهای‌هورمونی‌‌براهرکی‌یجور

عوارض‌داره‌دیگ

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
صاحل جونم شوهرتو نمیدونم به هرحال یه کاری میکنی .اما خودت نباید به ارگاسم برسی.حواست باشه

باشه‌عزیزم..

همون‌نمیدونم‌باهاش‌چیکارکنم..خیلیم‌گرمه

😅 من ابن سینا بودم. ولی بعد مثبت شدن نمیرم اونجا. دیگه گفتم چیزهای مهم رو برم جاهایی که مطمین تره. ...

دارچین  جان

سونو دکتر حسین صدری که تو سید خندان هست را منطورتونه؟

چون فکر کنم یک صدری هم تو میدون ولیعصر هست 

اگر روز ۸پری برم تهران نوبت عکس بهم میدن برای فرداش؟

عزیزم‌زنگ‌بزن‌نوبت‌بگیر

پریودشدی‌زنگ‌بزن‌نوبت‌بگیر‌

نوبت‌گرفتی‌‌آنتی‌بیوتیک‌بخور.عفونت‌نداشته‌باشی

سلام بچه ها صبحتون بخیر.امروز هشتم انتقالمه.بی بی زدم منفی بود..پاک روحیمو باختم دیروزم خواهر شوهرم اینا اومدن خونمون کل روزو اینجا بودن کلی حرص خوردم.فک نکنم دیگه امیدی باشه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍