2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
از چه نظر عزیزم؟  من واسه پانکچر حدود دو هفته به خودم و همسرم دادم چون شنیده بودم خیلی خاصیت د ...

سلام عزیزم

دکتر برام آزمایش ca125 نوشته. می دونی برای چیه؟

راستی من از دکتر پرسیدم گفت اندرومتریوم بوده تخمکم، که موقع پانکچر مترونیدازول برام زدن. فقط بهم یه تقویتی به نام پریناتال داده تا بخورم و هر چی گفتم گفت نیاز به هیسترو نیست. به نظرت چکار دیگه ای باید انجام بدم؟ پس یعنی آندرومتریوزم خفیفه که اینو گفته؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم.به سلامتی ایشالله.اره قبول میکنن هر جا بری.فقط تو تایمش تاکید دارن که جدید باشه آزمایشها ...

یعنی باز نمیگن تکرار کن ؟یهو نخواد دوبار هزینه کنم 

برای ۱۱بهمن گرفتم که ایشالا مدارکم رو ابن سینا کامل کنم 

بعد برم مطب طرازی 

عکس رو نگرفتم کاش همینم شیراز میگرفتم فرقی نداره یعنی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من بار اول هست به امید خدا میخوام بیام  تصمیم گرفتم بیام مدارک و پروندمو کامل کنم ب ...

نه عزیزم من بهمن رفتم پیش دکتر عابدی ک دکتر عارفی هم بهمن هستن گفتم حالا ک ابن سینا هم هستن اندفعه برم ابن سینا، بله ۶۰ میلیون شد چون پانکچر کردم و دو بار انتقال و پی ار پی و هسیترو و خراش سرم ای وی ای جی دو تا ۲ میلیون فقط سروم شد کلی دارو هر سری ۸۰۰ هزار تومان  پول فریز جدا نی جدا با ویزیت ها و سونو ها حساب کردم شد ۶۰ میلیون

خواهش گلم جواب داد دکتر خبرشو بده

حتما. ببین به من یه قرصی هم گفت برای اندومتریوزم بخورم الان رفتم داروهامو بگیریم میبینم فقط پریناتال نوشته ماما. اصلن قرصه رو ننوشته انگار! یه آزمایش اضافه هم برام نوشته به نام ca125 که اصلا هیچ توضیحی هم نداده!

وای خدا همش دارم حرص می خورم!

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
از اون حرفا بودا    خوبه دیگه گوشت برزیلی بگیریم فاسد شده بخوریم موثره

والا اونا هم دارن از شرایط ما سو استفاده میکنیم

بهش گفتم من اعتماد کردم من اگه از آنلاین شاپ خرید میکردم میگفتم نمیدونه شما تخصصت همینه

چه میدونم والا🤣

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نیلو جون قطع که کردم، همسرم بهم گفت مگه زبون نداشتی، چرا بهش هیچی نگفتی؟ چرا جوابش رو ندادی؟ گفتم حو ...

وای وای چه باحال

من و شوهرمم اینجوریم

میگه چرا حرف نمیزنی اون لحظه که بعد بیای خونه ۳ ماه هی راه بری به من بگی 

کاش میشد جواب اینجور آدمارو داد

بهتر که جواب ندادی

فدا سرت 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ظ ه ی ر ی عزیزم، من اول دکترم اون بود اما منم دیدم دوست داره فقط معطلم کنه عوض کردم تحت نظر ظ ه ی ر ...

منم ۴ ماه با ظهیری بودم یه سال با کبود

کبودمهری دوبار آی یو آیم کرد نشد

رفتم با دکتر عبداللهیان 

انشالله که جنینای تپل مپل برات کلی تشکیل میشه و اولین بار مثبت میشی

خبر بده بهمون🥰🥰🥰

اره عزیزم.دیروز ۲تا گوگولی رفتن تو دلم🤗

عزیز دلم❤❤❤

ایشالله که محکم بچسبن بهت عزیزم

والا از دکتر لاله جون اطلاعی ندارم دکترشون کی بود من یکبارم زیر نظر ظهیری ذلیل مرده پانکچر شدم همش ...

فوق العاده بد اخلاق 

اصلا من سر همین اخلاق گندش باهاش ادامه ندادم

ولی ایشالله واسه این دوستمون همه چی خوب پیش بره و بهترینا قسمتش بشه

انشالله با اولین انتقالش مثبت بشه🥰🥰🥰

عزیزم راهکاری برای نازکی آندومتر ب غیر از لوبیاسبز و نشاسته واسترادیول داری؟❤

عزیزم اگه تو سیکل انتقال با استرادیول ضخامت آندومترت بالا نمیره به دکترت پیشنهاد استفاده از پچ استرادیول رو بده به این صورت که اگه مثلا روزی 4 تا قرص استرادیول مصرف میکنی بجای یکیش پچ استرادیول بگیر البته گرونه ولی واقعا موثره. 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مهگل جون من اینترنتی از داروخانه دکتر زارع گرفتم همه چیش اوکی بود  شما رفتی پیش دکتر مظلو ...

آره عزیزم دیروز رفتیم بهش امپول اچ سی جی داد دو هفته یکی بزنه ویتامین ای روزی یکی کیوتن روزی یکی فرتیل اید روزی دو تا گفت این بخوره دو ماه بعد دوباره آزمایش بده بیاد پیشم دی اف ا تو آزمایش نبود دکتر نوشت دو ماه دیگه بده با آزمایش اسپرمش