2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
ثمین جان از اون موقع تا حالا دیگه انتقال دادی؟

سلام عزیزم آخرین بار شهریورماه ۹۸ انتقال دادم بعدش دیگه نه اعصاب نداشتم اصلا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از راهنماییتون  فردا برم سرنگ ۱۰ سی سی بخرم  اخه محدودیت در محل زدن دارم  خیل ...

چون این سرسوزن ها بلند هستن یکم جای استخوانی میزنی اذیت میشی برا همون میگم یکم جای گوشتی تر .

ولی دیگه اون خارش و اذیت سرسوزن کوتاه رو نداری من که خیلی خیلی راضی بودم ان شاءالله شما هم براتون خوب باشه.

خدایا شکرت

سلام خانوما لطفا کسی تجربه ای داره میشه راهنمایی ام کنه 

من آی یو ای کردم و خداروشکر مثبت شد روز ۱۴ بعد آی یو ای یه لک قهوه ای موقعی که دستمال کشیدم دیدم ترسیدم یه شیاف استفاده کردم بعدش دیگه ندیدم لک 

حالا سوال اینه بازم شیاف استفاده کنم یا خیر چون دکتر بهم چیزی نداده بود خودم سر خود شیاف زدم

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
سلام عزیزدلم فردا انشاالله انتقالمه این دفعه دیگه به اصرارخودم قرار شد دوتا آخری رو انتقال بدن دی ...

ای جانم بسلامتی خوب کردی منم دوتارو انتقال دادم اشتباهه یکی بنظر من ایشالا ایشالا دو هفته دیگش با خوشحالی میای بارداری تو اعلام می کنی 🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ای جانم بسلامتی خوب کردی منم دوتارو انتقال دادم اشتباهه یکی بنظر من ایشالا ایشالا دو هفته دیگش با خو ...

ایشاالله خدا از دهنت بشنوه

به فرشته ات بگو برای من دعا کنه

هر لحظه یاد من افتادی دعام کن

ای واای من سلام نکرده بودم؟🙈🙈🙈 سلام گلم.ان شاءالله که به صورت طبیعی باردار میشی

فداسرت خواهری

ای خواهر من میگم کاش همون با آی وی اف باردار شم بخداخل شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوبم عزیزم مرسی.آره .همون بار اول که میکرو کردم خداراشکر دختر دار شدم.الان دو سال و سه ماهشه

آخی خدا برات حفظش کنه خداروشکر 

فکر کنم خداروشکر ۹۰ درصد بچه های اونموقع مامان شدن شکرخدا