2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045062 بازدید | 684424 پست
ببین مراکز ناباروری بده حتما نه آزمایشگاه معمولی

ازمایشگاه خصوصی دادم که مراکز ناباروری شیراز قبولش دارن ....lh.fsh.amh.ca125.استروژن پروژسترون پرولاکتین ویتامین دی 

اینا رو امروز که روز دوم پریودی بود دادم 

چون خیلی تو پریودی ببخشید مقعد درد داشتم دیشب تا صبح مقعدم تیر میکشید و درد داشتم طوری که نمیشد رفت سرویس بهداشتی ....نگرانم اندومتریوز باشه 

سونو سه بعدی دادم چیزی نشون نداد ولی میگن برای تشخیص سونو مخصوص اندو داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم. خوبی؟ مرسی از اینهمه لطف و محبت و دعای ناب. خودت خوبی؟ در چه حالی؟ کوچولو داری دیگه؟ ...

خوبم عزیزم، بله پسرکم ۱۸ ماهشه، بی نهایت شیرین و زیباست🥰

الهی امین

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام خانوما لطفا کسی تجربه ای داره میشه راهنمایی ام کنه  من آی یو ای کردم و خداروشکر مثبت شد ر ...

به نظر من فعلا تا سونو قلب مصرف کن ضرر نداره 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم شما بودی که میخواستید فرزندی را به سرپرستی بگیرید؟

بله ستاره جان، خودمم، چه خوب یادت مونده من رو😍

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
حتما قابل باشم 🤗🤗😘

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلم عزیزم خوبی؟چه میکنی خواهر؟خودت در چه حالی  نینی دار شدی؟

خوبم ثمین جان🥰 الهی شکر برای مامان شدن تک تکشون...

چقدر خدا خدا میکردم مامان شده باشی، همیشه بیادتم ثمین جان...

پسرک من هم ۶ بهمن ۹۹ به خونه اومد و بی نهایت زیبا باهوش و دلبره...حالا یکسال و نیمشه...الهی قسمت همه منتظرای ماور شدن

خوبم عزیزم، بله پسرکم ۱۸ ماهشه، بی نهایت شیرین و زیباست🥰 الهی امین

آخی

خدا حفظش کنه انشالله

بله ستاره جان، خودمم، چه خوب یادت مونده من رو😍

الان نینی خوشگلت رو به سرپرستی قبول کردی؟

سلام بچه ها امروز چهارمین روز انتقالمه..الان رفتم دسشویی معذرت میخوام ترشحات داشتم توش خون بود.بنطرت ...

بخاطر بارداریه شک نکن😍😍

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
الان نینی خوشگلت رو به سرپرستی قبول کردی؟

بله عزیزم، ۷ ماهگی اومد خونه ش...یه فرشته ی بی نظیره ثمین

خوبم ثمین جان🥰 الهی شکر برای مامان شدن تک تکشون... چقدر خدا خدا میکردم مامان شده باشی، همیشه بیادت ...

خدا حفظش کنه برات انشالله .نه خواهر همچنان چشم انتظارم .الهی همیشه شاد باشید در کنار پسر نازت.الهی دومادش کنی

بله عزیزم، ۷ ماهگی اومد خونه ش...یه فرشته ی بی نظیره ثمین

خداروشکر عزیزم .چراغ خونت روشن شد الهی شکر

سلام عزیزم دکتر برام آزمایش ca125 نوشته. می دونی برای چیه؟ راستی من از دکتر پرسیدم گفت اندرومتریوم ...

گلم واسه آندومتریوز نوشته که اگر لازم باشه کارهای دیگه انجام بدن

هیسترو به آندومتریوز ربطی نداره گلم 😉😉😉 این قدر الکی حرص نخور عزیزم