2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
با سونو داپلر تو رویان گفتن مشکوکی و هیچ درمان برام انجام ندادن  ولی دیروز مام ویزیت شدم گفت ا ...

برا منم تو هیسترو و سونو داپلر گفتند اندو متریوزداری. ۳دوره امپول دکا زدم بعد انتقال دادم که هفته پیش منفی شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای عزیزی که با دکتر عارفی ویزیت شدن و احیانا در جریان کار پزشکهای مام هستن میشه به من مشورت بدین: به نظر شما عارفی دقیقتر و بهتره یا تیم نصر(خودش که نه چون ویزیت نمیکنه) یا دکتر مینو طاهری یا منتظری همون مام؟

ممنون میشم اگه کسی تجربه ایی داره به منم بگه.تو دوراهی موندم.با لاهوتی علیرضایی و طاهری از مام ویزیت شدم و عارفی رو هم یکبار رفتم.نسبت به همشون حس یکسانی دارم فقط یه خورده طاهری پیر بود ...از طرفی میگم امکانات مام شاید بهتر از بهمن باشه ولی فرآیند قبل از پانکچر و دکتر هم مهمه.... 

سلام عزیزم خوبی‌؟  ببین واسه هاشور و تتو اگر انجام بدی نمیتونی بانک خون بند ناف ذخیره کنی ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 

بعد از تتو تا یکسال نمیشه یا اینکه هیچ وقت نمیشه؟

با سونو داپلر تو رویان گفتن مشکوکی و هیچ درمان برام انجام ندادن  ولی دیروز مام ویزیت شدم گفت ا ...

سلام عزیزم

مام با همون سونو داپلر فهمیدن آندومتریوز داری؟ روز چندم پریودت بود؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ای وای سینالم شد دارو آخه اصلا به من نمیسازه لعنتی امیدوارم اینبار نتیجه دلخواهت رو بگیری خواهر

گلم منم مام میرم برای منم سینال نوشتن وقتی گفتم پرگووریس گفتن نه چون الان وارد نمیشه و از روند سرد نگهداشتنش موقع اوردن مطمئن نیستیم و قاچاقی بودنش بخاطر همین دیگه نمینویسیم چون ممکن خراب باشه و بدرد نخوره دیگه وگرنه منم دوست داشتم برام پرگوریس مینوشت که متاسفانه دلیلشو این بود و من قانع شدم دیگه

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستای عزیزی که با دکتر عارفی ویزیت شدن و احیانا در جریان کار پزشکهای مام هستن میشه به من مشورت بدین ...

گلم من یکبار با عارفی پانکچر و انتقال دادم و منفی شدم و الان میرم مام پیش دکتر علیرضایی. دکتر عارفی متاسفانه وقت کافی برای مریض نمیزارن و ماماهاشم خیلی خوش اخلاق و خوش برخورد نیستن البته از حق نگذریم یکیشون باز خوبه ولی اون یکی به شدت آدمو ناراحت و عصبی میکنه البته این نظر منه و از لحاظ برخوردی اصلا راضی نبودم خود دکترم که اصلا به ادم هیجی نمیگه و طبق تجربه من و دیگر دوستان که اینجا بودن کمی حواس پرت هستن و باید یسری چیزا رو خودتون یادآوری کنید براشون که اگه دارویی لازمه بنویسن. در رابطه با دکتر علیرضایی یک جلسه ویزیت شدم و در درجه اول برخورد و جواب به سوالا دادن و دلشوره آدمو کم کردن عالی هستن. در رابطه با مرکزم من شنیدم دستگاه ها و تجهیزات مام از همه جا پیشرفته تر هست. اینا تجربه های من بود حالا انشالله هرکجا رو انتخاب کردی بهترین برات رقم بخوره

در اندک من تویی فراوان یارب..
شماره ۱۴۹۰ دیگه نمیگیره میدونین به چی تغییر کرده؟

سلام دنبال چه دارویی هستی عزیزم؟شاید کسی اینجا بدونه کجا موجود داره

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام دخترا خوبین  یه روزایی بود که منم فقط با این سایت بود روزای سختی بود دکتر دارو هووووو ام ...

سلام گلم مبارک باشه ...از داروی تبریزیان چی استفاده کردی و چقدر؟میشه دعوت دوستیمو قبول کنی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
به سلامتی عزیزم. خیلی خیلی مبارک 😍😍😍

مبارکت باشه عزیزم ....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی